“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

INFRACTORI ÎN UNIFORMĂ: Bărbat bătut cu bestialitate de doi jandarmi din Vaslui. Procurorii Parchetului Militar au cerut arestarea celor doi jandarmi din Vaslui pentru abuz în serviciu și lipsire de libertate în mod ilegal

masina jandarmerie cu jandarmi langa ea 1

Cei doi jandarmi din Vaslui se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce au fost implicați într-un caz de agresiune asupra unui bărbat în aprilie 2023. Bărbatul a suferit răni severe, necesitând îngrijiri medicale timp de 25 de zile, și a depus o plângere penală împotriva celor doi agresori.

Pe 8 decembrie 2023, procurorii Parchetului Militar Iași au cerut arestarea jandarmilor pentru abuz în serviciu și lipsire ilegală de libertate. Cu toate acestea, Curtea Militară de Apel București a considerat că o astfel de măsură este prea drastică, optând pentru plasarea lor sub control judiciar. Cu toate acestea, li s-a interzis să desfășoare activități specifice menținerii ordinii și siguranței publice în cadrul Jandarmeriei.

Cazul vizează fapta celor doi jandarmi din 21 aprilie 2023, când, în timp ce erau în serviciu în orașul Murgeni, județul Vaslui, au observat un bărbat de 40 de ani urinând în public, pe strada Emil Juvara. Conform anchetatorilor, deoarece acesta a refuzat să se legitimeze, jandarmii l-au obligat să urce în autospeciala lor și au parcurs o distanță de aproximativ 1,5 kilometri în afara localității, părăsind drumul național și intrând pe un drum agricol.

Odată ajunși la destinație, la circa 300 de metri de locul opririi, cei doi jandarmi l-au agresat pe bărbat, care a declarat ulterior că a fost lovit cu brutalitate cu pumnii și picioarele în toate părțile corpului.

Unul dintre jandarmi este, de asemenea, investigat într-un alt caz penal, acuzat de agresiune fizică asupra unui vecin în urma unei dispute pentru un teren. Incidentul s-a petrecut după ce victima i-a menționat că va discuta cu primarul; jandarmul ar fi reacționat violent, folosind pumnii și picioarele. Procurorii Parchetului Militar Iași au preluat ancheta în acest caz.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.