Informatii de ULTIMA ORA. Răsturnare de situație în cazul crimei de la Giurgiu

În urma unor analize care au comparat ADN-ul fetei incendiate în Giurgiu și cel al fetei dispărute din București a ieșit la iveală că acesta nu corespunde. Cu alte cuvinte nu este vorba despre una și aceeași persoană.

Acest fapt îngreunează și mai mult ancheta în cazul crimei care a șocat o ţară întreagă, iar criminalul se află încă în libertate.

Anchetatorii crimei din Giurgiu încearcă să afle cine este fata incendiată pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi. Aceștia au luat în calcul cazul unei fete dispărute, din Bucureşti, Simona Ghinea.

Rezultatul unui set de teste arată că ADN-ul fetei incendiate din Ghimpați nu corespunde cu cel al fetei date dispărute din Capitală.

A fost identificat ADN-ul fetei arse și a fost comparat cu cel al Simonei Ghinea, iar primele probe arată că acesta nu corespunde.

„Vorbim de un prim ADN, niște prime probe care au fost duse pentru verificări și mai urmează alte două teste în această după-amiază, pentru că sunt foarte multe asemănări, însă ADN-ul corespunde, dar putem avea parte de o răsturnare de situație, potrivit anchetatorilor în funcție de probele ce vor fi găsite’”, a anunțat Antena 3.

Un vecin al fetei dispărute din Bucureşti spune că a văzut-o în urmă cu câteva zile că a venit cu un taxi, iar şoferul era mai apropiat de ea.

Simona Ghinea nu a mai fost văzută de sâmbătă
„Tânăra dispărută locuia într-un bloc din zona Gării Obor, iar poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Capitale au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Imaginile indică faptul că această fată de 22 de ani a ieşit din bloc în data de 31 octombrie, adică sâmbătă seara. Era aproximativ ora 18-19 în momentul în care s-a întors acasă.

Vedem pe camerele de supraveghere acele imagini, iar mai apoi ea îşi schimbă hainele, pare să îşi ia nişte haine mai groase şi pleacă din imobil, din blocul în care locuia încă de când era mică. Locuia într-un apartament cu bunicul ei. Este o primă confrmare pe care o au poliţişti în acest moment”, au spus reporterii Antena 3.

Anchetatorii umiliți, din nou, de jurnaliști
Autorităţile române nu reuşesc de cinci zile să găsească răspunsuri în cazul fetei incendiate pe un drum intens circulat.

Sunt piste pe care merg anchetatorii, însă niciun una cu un rezultat bun. Ca şi în cazul Caracal, jurnaliştii au reuşit să facă rost primii de imagini înaintea poliţiştilor.

Evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.