Informatii de ULTIMA ORA in cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoara


Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, după teribilul accident pe care l-a suferit în urmă cu trei săptămâni, când a căzut pe scări, în propria locuință, și s-a lovit la cap. Medicii au deconectat-o de la aparate, iar starea ei de sănătate este mai bună și, cu adevărat, sunt șanse să-și revină. Ce se întâmplă acum în jurul mediatizatului caz? O presupusă amantă a șoțului mezzosopranei, Codrin Nicoară, a intrat în rol.

Localnicii din satul unde are casa Maria Nicoară vorbesc despre o presupusă amantă a soțului mezzosopranei. Mai mult, aceasta ar fi însărcinată. Femeia, care a lucrat până de curând la un magazin din sat ca vânzătoare, fiind concediată, a fost și ea audiată de procurorii care anchetează dubiosul caz, potrivit Realitatea.net.

Soprana Maria Nicoară a ieșit din comă, dar rămâne internată la Terapie Intensivă. Asta pentru că mediciii sunt foarte atenți la cum evoluează starea de sănătate a acestei, în condițiile în care a suferit și o intervenție pe creier. Artista dă semne de însănătoșire, dar medicii spun că va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Altfel, în dosarul deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, soțul cântăreței are calitatea de martor. Anchetatorii au întocmit dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Codrin Nicoară avea să susțină, în fața anchetatorilor, că soția lui s-a împiedicat pe scări și s-a lovit la cap. Tot el a mai spus că femeia ar fi consumat alcool, lucru negat de cunoscuții artistei.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *