Informatii de ULTIMA ORA din puscarie. Scandal urias in celula lui Gheorghe Dinca


Monstrul din Caracal nu are zile prea bune în Penitenciarul Craiova unde este încarcerat. Un scandal uriaș a izbucnit după ce în celula în care este închis Gheorghe Dincă a fost adus un interlop din clanul lui Oacă.

Individul nu ar fi rezistat prea mult lângă bărbatul din Caracal şi a cerut să fie mutat, altfel îl va ucide pe Gheorghe Dincă. Motivele invocate de interlop sunt foarte multe, mai ales că lui Dincă nu-I place deloc să se spele, iar când doarme sforăie îngrozitor.

Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal i-a fi spus bărbatului în celulă că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, însă, pe Luiza Melencu ar fi dat-o unui clan de ţigani.

Pe 14 aprilie 2019, ziua în care a dispărut Luiza Melencu, telefonul tinerei a fost folosit aproape opt ore, timp în care a au fost efectuate zeci de apeluri audio şi video.

Anchetatorii au precizat că telefonul fetei era în zona unei celule de telecomunicaţii din zona localităţii Dioşti.

Carmen Obîrşanu, avocatul familiei Melencu, a declarat că este vorba despre zeci de apeluri de durate diferite.

„Aceste apeluri nu sunt date Luizei. Este vorba despre numărul vechi care era pe un sim. Pe o cartelă pe care o avea în telefon. Sunt zeci de apeluri, mesaje date pe acest numărul de telefon. În dimineaţa reţinerii lui Dincă, de la ora 5:20 până la 11 a primit 29 de mesaje”, a spus avocatul care reprezintă familia Melencu.

Gheorghe Dincă a ținut permanent legătura cu polițiștii. Din luna aprilie, momentul când Luiza a fost răpită, și până în momentul reținerii, Dincă a primit zeci de mesaje și apeluri de la un telefon care era înregistrat la IGPR.

Dincă a ținut legătura cu o persoană de la IGPR, care și în ziua reținerii i-a trimis acestuia mesaje pe numărul de telefon de pe care monstrul de la Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei. Dincă l-a anunțat pe bunicul fetei, la doar câteva zile de la răpire, că Luiza este plecată în străinătate.

„9 mesaje numai de la acest ofiţer de la IGPR. Aceste mesaje au fost pe parcursul a şase ore şi jumătate. Când a fost reţinut Dincă, acest telefon era în casă.

Aceste apeluri făcute de ofiţerul de la IGPR nu sunt făcute numai pe numărul Luizei, ci şi sunt făcute pe numărul de telefon pe care l-a folosit Dincă înainte”, a mai spus avocata.

De asemenea, ea a menţionat că procurorii care anchetează cazul Caracal au întocmit o hartă a relaţiilor pe care Gheorghe Dincă le are cu diverse persoane.

„Între telefonul lui Dincă şi un telefon cu prerixul Arad sunt zeci de apeluri. De ce organele FBI ne-au interzis că ne legăm de familia lui Dincă în condiţiile în care avem dovada că de pe telefonul lui Dincă s-a vorbit cu un număr de Arad. Pe hartă numărul este tăiat”, a spus Carmen Obîrşanul, potrivit romaniatv.net

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *