GENERAL

Informații de ULTIMA ORA despre moartea suspectă a studentei mediciniste din Iași

646x404 2

Apar noi informaţii în cazul morţii suspecte a Mariei Andreea, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi şi voluntar SMURD Iaşi. Surse din cadrul anchetei afirmă că rezultatele nesatisfăcătoare de la un examen de la facultate ar fi putut să o ducă pe tânără către sinucidere.

Sunt informaţii cum că tânăra care se afla în sesiune ar fi fost supărată deoarece avusese probleme la un examen. Acesta pare a fi motivul. Tânăra mergea deseori la pârtia de schi pentru a se relaxa, mai fuma câte o ţigară. În ziua sinuciderii, i-a trimis un mesaj unei colege că merge la pârtie să se relaxeze, ca de obicei. Ulterior, a doua zi, tatăl fetei a mers la poliţie, unde sesizase dispariţia, însă între timp a fost găsită de către o colegă, în pădure”, a declarat, pentru presa locală, o sursă din cadrul anchetei.

În urma examinării amănunțite a corpului neînsufleţit, anchetatorii au descoperit că tânăra avea în jurul gâtului un al doilea lanţ format din coliere mai scurte, îmbinate între ele, ajungându-se la un total de 10 coliere cu care tânăra şi-ar fi luat viaţa.

Andreea a fost găsită moartă, lângă pârtia de schi Copou din Iași
Andreea a dispărut de acasă încă de joi seara şi a fost găsită strangulată vineri, în apropierea pârtiei de schi Copou din Iaşi, de către o colegă, care îi cunoştea obiceiurile de a merge în acea zonă pentru a se relaxa.

S-a vorbit și despre o crimă, dar toate indiciile apărute până în acest moment, îi conduc pe poliţişti către o sinucidere, mai ales după vizionarea traseului tinerei, care a fost văzută pe camerele de supraveghere din oraş, îndreptându-se singură spre pârtie.

De asemenea, poliţiştii au găsit în buzunarul gecii bonul fiscal, de la magazinul de bricolaje, de unde studenta şi-ar fi cumpărat colierele de plastic.

Până în acest moment, anchetatorii nu au intrat în telefonul sau laptopul tinerei, pentru a găsi conversaţii sau alte informaţii care ar putea elucida misterul acestei tragedii.

Sursa: gandul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.