Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ISTORIE

INFORMATII BOMBA despre TRADATOR! Regele Mihai a fost SPION SOVIETIC!

regele e1431275764509

In 1951 o echipa de fosti spioni sovietici care a actionat inainte de 1945 a fost interogata si aranjata.

Pe baza acestor declaratii, arhivate discret in arhive si furate dupa 1989, un ofiter de informatii a aflat adevarul de la 23 august 1944 si a continuat anchetele in secret dar si arhivari de probe timp de ani de zile.

Dupa demisie si urmarit de securisti, reuseste sa ajunga la unul din soferii casei regale care doar se eliberase dupa 10 ani la Poarta Alba. Serviciile secrete rusesti dupa 1948 i-a aranjat pe majoritatea martorilor de la actul de la 23 august 1944.

“Majestatea Sa” si-a trimis armata in Siberia. Era spion sovietic. Toti subiectii din anchetele desfasurate in secret au confirmat faptul ca regele Mihai era spion sovietic.

CITESTE: Odihneste-te in pace, Maresale! ION ANTONESCU, ucis pe 1 iunie 1946, la Jilava, de evrei imbracati in uniforme de militieni!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

6 comentarii

  1. E foarte dureros pentru mine ceea ce spun si sper sa intelegeti. Toata echipa asta de spioni sovietici a fost anchetata prin metode dure si anume metoda sticla cu vin in care ancheta propiu zisa incepe doar dupa ce subiectul consuma o sticla cu vin sau palinca ca doar atunci isi dadeau drumul la limba. Sefii Securitatii au fost socati sa afle ca metodele dure au fost aplicate pe spioni sovietici reutilizati in informatori si pentru asta au trecut la o sedinta in care au fost chemati toti sefii cei mari ai Securitatii in care,,se intra usor dar nu mai stiam daca mai ieseam viu"- inca nu am ajuns la ideile ,,national comunismului" promovate in media romaneasca care ascund de fapt spionajul real pe anii 50. ,,A fst atata tradare incat e mai bine sa nu se vorbeasca niciodata" si asta despre participantii de la ctul de la 23 august 1944. in mijlocul sedintei a fost salvat de un alt sef , roman, satul si el de tradarea generala din anii 40-50 pe care o cunostea la fel de bine. In urma acestei anchete, ofiterul rspectiv s-a schimbat cu 180 de grade si a inceput o serie de cercetari care au durat ani de zile pentru ca principalii martori erau la Poarta Alba si spionii sovietici care si astazi sunt la secret doar in presiuni isi mai deschideau gura.

  2. Cum credeti ca au fost aranjati spionii sovietici? Cu o singura intrebare: ,, Ce a facut regele Mihai la 23 august 1944?" Fiecare a spus tot ce stia si fiecare a primit 10 ani de puscarie la Poarta Alba. In final , pentru reteaua asta de spioni sovietici s-a pus problema in sedinta sefilor cei mari ai Securitatii a tuturor spionilor care au actionat in Romania inainte de 23 august 1944. Atunci s-a luat decizia ca orice spion sovietic sa fie aranjat si asta reprezinta delimitarea Securitatii de GRU.

  3. Vad mai multi postaci contrariati. Ma intorc ca sa dezvolt subiectul. Multi din martoriii la evenimentul de la 23 august 1944 au intrat la ratiuni de stat. Cei intrati la ratiuni de stat nu mai exista la modul oficial pentru ca se ard de la certificate de nastere si pana la diplomele de bacalaureat asa ca interogarile la secret erau la disperare pentru strangeri de informatii pentru arhive si mai ales pentru confirmarile de informatiii. Cum executiile erau la ordinea zilei si cine stia prea multe lua un glont in cap, cunosc povesti de genul asta, era o adevarata aventura ca sa stranga informatii. Dupa ani de zile de functionare , securistii pro-Moscova au luat in colimator un ofiter din reteaua asta . Nu au reusit sa-l faca sa deconspire toata reteaua si reteaua asta a functionat si dupa plecarea armatei sovietice. Reteaua ofiterilor care s-a ocupat de cazul regelui Mihai e cel mai greu secret al anilor 50 pentru ca ei au avut acces la cele mai grele secrete. Spionii adevarati mor in anonimat dar e rau cand familiile spionilor ajung in colimatorul serviciilor secrete de astazi care nu au facut nimic bun in viata lor!

  4. Cum credeti ca au fost aranjati spionii sovietici? Cu o singura intrebare: ,, Ce a facut regele Mihai la 23 august 1944?" Fiecare a spus tot ce stia si fiecare a primit 10 ani de puscarie la Poarta Alba. In final , pentru reteaua asta de spioni sovietici s-a pus problema in sedinta sefilor cei mari ai Securitatii a tuturor spionilor care au actionat in Romania inainte de 23 august 1944. Atunci s-a luat decizia ca orice spion sovietic sa fie aranjat si asta reprezinta delimitarea Securitatii de GRU.

  5. Vad mai multi postaci contrariati. Ma intorc ca sa dezvolt subiectul. Multi din martoriii la evenimentul de la 23 august 1944 au intrat la ratiuni de stat. Cei intrati la ratiuni de stat nu mai exista la modul oficial pentru ca se ard de la certificate de nastere si pana la diplomele de bacalaureat asa ca interogarile la secret erau la disperare pentru strangeri de informatii pentru arhive si mai ales pentru confirmarile de informatiii. Cum executiile erau la ordinea zilei si cine stia prea multe lua un glont in cap, cunosc povesti de genul asta, era o adevarata aventura ca sa stranga informatii. Dupa ani de zile de functionare , securistii pro-Moscova au luat in colimator un ofiter din reteaua asta . Nu au reusit sa-l faca sa deconspire toata reteaua si reteaua asta a functionat si dupa plecarea armatei sovietice. Reteaua ofiterilor care s-a ocupat de cazul regelui Mihai e cel mai greu secret al anilor 50 pentru ca ei au avut acces la cele mai grele secrete. Spionii adevarati mor in anonimat dar e rau cand familiile spionilor ajung in colimatorul serviciilor secrete de astazi care nu au facut nimic bun in viata lor!

  6. E foarte dureros pentru mine ceea ce spun si sper sa intelegeti. Toata echipa asta de spioni sovietici a fost anchetata prin metode dure si anume metoda sticla cu vin in care ancheta propiu zisa incepe doar dupa ce subiectul consuma o sticla cu vin sau palinca ca doar atunci isi dadeau drumul la limba. Sefii Securitatii au fost socati sa afle ca metodele dure au fost aplicate pe spioni sovietici reutilizati in informatori si pentru asta au trecut la o sedinta in care au fost chemati toti sefii cei mari ai Securitatii in care,,se intra usor dar nu mai stiam daca mai ieseam viu"- inca nu am ajuns la ideile ,,national comunismului" promovate in media romaneasca care ascund de fapt spionajul real pe anii 50. ,,A fst atata tradare incat e mai bine sa nu se vorbeasca niciodata" si asta despre participantii de la ctul de la 23 august 1944. in mijlocul sedintei a fost salvat de un alt sef , roman, satul si el de tradarea generala din anii 40-50 pe care o cunostea la fel de bine. In urma acestei anchete, ofiterul rspectiv s-a schimbat cu 180 de grade si a inceput o serie de cercetari care au durat ani de zile pentru ca principalii martori erau la Poarta Alba si spionii sovietici care si astazi sunt la secret doar in presiuni isi mai deschideau gura.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.