Informații-BOMBA! De ce a fost bătută Daniela Crudu

Daniela Crudu era într-un hal fără de hal, imediat după ce a ieșit din mâinile iubitului bătăuș. Cu toate acestea ea nu a depus plângere împotriva bătăușului. Martorii, însă, dau declarații cutremurătoare.

Cei care au văzut-o pe vedetă mărturisec că era plină de sânge și desculță. Fără doar și poate, ea fusese data afară din casă, și la spital a ajuns complet răvășită.

Crudu era împreună cu bătăușul de puțină vreme, ea de abia își pusese pus primele poze cu noul iubit cu puțin timp înainte de Revelion.

Din spusele martorilor, vedeta a încasat bătaia într-un apartament din Sectorul 6, dar a așteptat medicii și polițiștii afară, pentru că așa-zisul iubit a dat-o afară din apartament.

Numele bătăușului este Seco Dubravko. Așa cum îi arată și numele, el este croat.

Martorii au mai declarat că bărbatul și-a ieșit din minți după ce a aflat că bruneta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România,

În primă instanță, medicii au hotărât că Daniela nu are nevoie de internare. Câteva ore mai târziu, însă, vedeta a revenit la unitatea spitalicească declarând că se simte foarte rău. Bruneta s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

La spital a venit acolo și un echipaj al secției 25 Poliție, dar a refuzat mai departe să depună plângere, însă, a completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar, spun martorii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *