Informatie SOC despre familia fetiței ucise de pedofilul olandez! Ar putea fi un PROCES ISTORIC

Familia Adrianei Mihaela Fieraru fetița de 11 ani răpită și ucisă pe 20 septembrie de pedofilul olandez Johannes Visscher, ar putea fi despăgubită. Vestea șoc vine din partea unui avocat olandez.

Acesta susține că aparținătorii fetiței ar putea primi despăgubiri consistente din partea clinicii unde acesta a fost internat și, ulterior, lăsat să plece. Visscher a fost externat de la psihiatrieîntrucât medicii au considerat că nu prezintă pericol pentru societate, ceea ce însemnă că el a fost considerat sănătos.

În aceste condiții, spune avocatul olandez, conform legii, familia fetiței ucise de Johannes Visscher se poate adresa instanțelor de judecată pentru a primi despăgubiri consistente din partea clinicii care trebuia sa îl trateze pe asasin.

Asta în pofida faptului că pedofilul olandez s-a sinucis și chiar dacă un astfel de demers nu o poate readuce la viață pe Adriana Mihaela Fieraru.

Este vorba despre un precedent extrem de periculos, iar familia Adrianei are toate motivele pentru a deschide un proces care ar putea deveni unul – istoric, susține avocatul olandez.

Site-urile din Olanda au abordat, cu lux de amănunte, viața lui Johannes Visscher. Pedofilul care a violat și ucis o fetiță de 11 ani din România nu a fost menajat de presa olandeză, iar tragedia provocată de el este incomensurabilă. Cu atât mai mult cu cât olandezul avea antecedente, din acest punct de vedere, fiind – la un moment dat – internat la psihiatrie” tocmai pentru agresiuni sexuale asupra femeilor, scrie cancan.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *