“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

”Informație prețioasă” despre plecarea lui Voiculescu de la Sanatate

vlad voiculescu ID155306 INQUAM Photos George Calin 1024x683 1

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran a vorbit despre problemele din coaliție și Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

„Scandalul nu este atât de mare precum se prezintă, dar, într-adevăr, sunt niște lucruri care trebuie să fie puse la punct în coaliție, trebuie să ajungem la o concluzie comună în privința guvernării, trebuie să armonizăm anumite lucruri, să maturizăm această coaliție. Eu nu vin să ascund totul. În momentul de față, sincer, cu tot respectul pentru colegii noștri, eu sunt tipul de om care respectă o coaliție, trebuie, într-adevăr, să armonizăm anumite lucruri care nu merg chiar așa cum ar trebui să meargă în momentul de față. Și asta nu pentru că nu ne dorim să meargă treaba, ci cred eu că, uneori, avem viziuni diferite și trebuie să găsim soluția comună”, a spus Virgil Guran la Antena 3, în cadrul emisiunii „Descoperiți”, moderată de Andreea Sava.

Ulterior, Andreea Sava l-a întrebat pe Virgil Guran dacă Vlad Voiculescu o să fie „trimis acasă”.

„Nu cred că momentul de față… Este problema celor de la USR PLUS să stabilească ce se întâmplă, în primul rând ei trebuie să stabilească…”, a spus Guran, moment în care a intervenit Andreea Sava.

Iată ce a urmat:
Andreea Sava: Stați, stați, stați puțin! Cum adică este problema celor de la USR PLUS?

Virgil Guran: Nu, nu, nu. Mă refer cu nominalizarea, în rest este problema țării noastre.

Mirel Curea: Ne-a dat o informație prețioasă domnul Guran. Cei de la USR trebuie să vină cu un nume de om serios și Vlad Voiculescu, în momentul acela, se duce acasă.

Andreea Sava: Asta ați spus?

Virgil Guran: Eu am spus că, în momentul în care ne-am stabilit portofoliile, fiecare partid și-a stabilit niște miniștri. Ne respectăm între noi și trebuie fiecare să vină cu propuneri fezabile.

Andreea Sava: Ați evitat întrebarea.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.