Informație de ultimă oră! Dancila primeste un ajutor SURPRIZA

Un important lider al PSD, care în trecut s-a opus candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale, este dispus să o voteze la Congresul de sâmbătă cu o singură condiție.

Președintele organizației PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că la Congresul social-democraților de sâmbătă va vota „ce spune partidul”, după ce a fost întrebat dacă o va vota pe Viorica Dăncilă să reprezinte partidul la prezidențiale.

Liderul PSD Olt a adăugat că organizaţia în fruntea căreia se află va face campanie pentru candidatul formaţiunii, iar aceasta va câștiga alegerile.

Partidul Social Democrat se va reuni sâmbătă, în Congres, de la ora 11:00. Cu această ocazie, social-democrații vor lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

Citiți și:  CULISE Tensiune MAXIMA la varful PSD. O functie CHEIE agita spiritele

Paul Stănescu s-a opus în trecut ca Viorica Dăncilă să reprezinte PSD la prezidenţiale, fiind cunoscut ca un susținător al Gabrielei Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.