Informatie BOMBA in cazul Caracal. Ce se intampla cu procurorii care anchetează cazul. Breaking news

Mutare bombă în cazul tragediei de la Caracal după ce familia Alexandrei Măceșanu a luat decizia în privința procurorilor DIICOT. Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a făcut anunțul.

Famailia Alexandrei Măceșanu a luat o decizie în privința procurorilor DIICOT. Avocatul familiei va depunde la Parchetul General o cerere de recuzare a tuturor procurorilor DIICOT care au cercetat cazul dispariției fetei.

Această cerere vine în contextul în care șeful DIICOT, Felix Bănilă, a demisionat de la șefia structurii pe care o conduce. Președintele Klaus Iohannis a fost cel care i-a cerut demisia lui Bănilă.

De asemenea Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, a declarat recent că DIICOT, nu anchetează un posibil trafic de persoane în cazul dispariției fetelor din Caracal și că se vrea închiderea cât mai repede a dosarului pentru omor.

„Nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a declarat avocatul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *