“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Informatie BOMBĂ – Dovada faptului că chinezii au ascuns datele despre Covid

Coronavirus 4

Cercetătorul american Jesse Bloom a identificat secvențe ale virusului datând de la începutul epidemiei din Wuhan, care fuseseră șterse deliberat din arhiva secvențelor de la Institutul Național de Sănătate din SUA, Sequence Read Archive.

Cercetătorii chinezi ar fi colectat probe de la primii pacienți din Wuhan, au publicat secvențele virale în baza de date americană și le-au șters câteva luni mai târziu «pentru a le ascunde existența».”

Astfel, se „întăresc suspiciunile că China are ceva de ascuns în legătură cu originea pandemiei”.

Pentru unii cercetători, se arată pe site-ul revistei Science, aceste afirmații întăresc suspiciunile că China are ceva de ascuns cu privire la originile pandemiei, în timp ce pentru mulți alții fac o mulțime de zgomot despre nimic, deoarece cercetătorii chinezi au publicat ulterior informațiile despre virus. într-o formă diferită, iar secvențele de virus recuperate acum adaugă foarte puțin la ceea ce se știe deja despre originile acestui coronavirus.

Bloom consideră că aceste noi secvențe virale sunt o mică piesă dintr-un puzzle mult mai mare, care încă nu este complet, dar cu siguranță adaugă „alte dovezi că virusul circula în Wuhan înainte de decembrie”.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.