Informatie BOMBA! Detaliu EXPLOZIV inainte de alegeri. Ce a pregătit PSD

Marcel Ciolacu a oferit un interviu exploziv, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Bogdan Chirieac: Aveți un sistem de numărare paralelă a voturilor. De ce nu l-ați avut în ultimii ani de zile?

„Când am ajuns președinte, am cerut, împreună cu domnul Stănescu, să vedem numărătoare paralelă de la europarlamentare și am descoperit că nu există această numărătoare paralelă și atunci, de aproape 2 luni de zile, fără să facem public, ne-am pregătit pentru această numărătoare paralelă și am cumpărat un soft din SUA, de la o firmă specializată pentru așa ceva. Cred că la ora aceasta, la partid, se face prima simulare, mâine va fi a doua simulare a numărătorii paralele, se va face după SMS-uri, iar în pasul 2, după fiecare proces verbal, local și central, după ce vor fi transmise toate procesele verbale din ultimul cătun din această țară și ultima secție de vot.

Citiți și:  BREAKING NEWS NUCLEARA cu parlamentarele! Ciolacu aruncă BOMBA: Documentul ESTE NUL!

A fost o verificare la sânge și a reprezentanților noștri din secțiile de votare. Nu fac parte dintre politicienii care pun înfrângerile că a fost furat. Eu am cerut partidului să ne organizăm, deoarece suntem cel mai mare partid in România și este nepermis să nu avem această numărătoare paralelă exemplară. Vom veni cu cifrelela virgulă, în prima fază în noapte alegerilor și apoi detaliat”, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

„Ne-am învățat lecția!”

Marcel Ciolacu: Am văzut ce s-a întâmplat și la Sectorul 1, e evident ce a fost!

Bogdan Chirieac: Înspăimântător!

Marcel Ciolacu: Am văzut ce s-a întâmplat și cu sondajele de opinie care dădeau diferențe de 10 procente și ele erau de 0.5 procente. Ne-am învățat lecția! Știți, a greși e omenește, a persevera e prostește! De data asta suntem pregătiți.

Citiți și:  BREAKING NEWS NUCLEARA cu parlamentarele! Ciolacu aruncă BOMBA: Documentul ESTE NUL!

Sursa: dcnews.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile