Informatia MOMENTULUI in Romania. DEMITERE- SOC in plina pandemie. BREAKING NEWS


Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, a fost schimbat din funcţie de Ministerul Sănătății.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, schimbat din funcţie
Conform news.ro, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis să o schimbe din funcție pe Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, și trecerea ei ca director medical.

Mandatul acesteia se încheia zilele acestea, un concurs pentru acest post urma să fie organizat de Primăria Timişoarei, în subordinea căreia se află unitatea medicală, însă concursul a fost suspendat pe perioada pandemiei de coronavirus.

Până la organizarea unui concurs pentru acest post, managerul Voichiţa Lăzureanu va ocupa funcţia de director medical, iar directorul medical, Cristian Oancea, devine manager.

”Motivul schimbării medicului Voichiţa Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu, fost preşedinte al CJ Timiş, a criticat vehement această schimbare.

”În plin război cu COVID-19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor şi spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichiţa Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile