Informatia MOMENTULUI in cazul Caracal. Secretele lui Dincă vor fi în curând dezvăluite. Decizie SOC

După ce Gheorghe Dincă a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava la începutul acestei luni, anchetatorii au ceva special pregătit, marţi, pentru criminalul din Caracal. Ei speră să afle adevărul din mintea bărbatului care a şocat o ţară întreagă.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal care au şocat întreaga Românie, urmează să fie supus marţi, 8 octombrie, unei expertize psihiatrice. Procedura urmează să aibă loc la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) din Capitală. Specialiştii vor trebui să decidă dacă bărbatul avea sau nu discernământ la momentul comiterii crimelor.

Oficialii din Poliţia Română anunţau, pe 1 octombrie, că Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei: ”În cursul acestei zile, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat din Arestul Central în Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale.”

Gheorghe Dincă a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că le-a răpit, ucis şi apoi incinerat pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, şi Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani. Rudele fetelor nu sunt însă de acord cu toate teoriile oamenilor legii şi acuză că se doreşte închiderea cât mai rapidă a dosarului, fără a se investiga posibilitatea ca fetele să fi căzut pradă, de fapt, unei reţele de trafic de persoane.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *