“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Informatia momentului despre Elena Udrea! CEDO a luat decizia

161116 ELENA UDREA DNA 03 INQUAM Octav Ganea e1528202447531

Apar noi detalii despre Elena Udrea, fostul ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale din România. Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a refuzat miercuri, 15 iunie 2022, să suspende mandatul european de arestare pe numele său.

Amintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată definitiv pentru fapte de corupţie în iunie 2018, când se afla în Costa Rica. Recursul său în anulare a fost respins în aprilie 2022, iar acum se află în curs o altă cale de atac extraordinară împotriva sentinţei sale. Tot atunci, autorităţile române au emis pe numele ei un mandat de arestare, potrivit unui comunicat de presă al CEDO.

De altfel, tot atunci, Elena Udrea a fost arestată preventiv în Bulgaria. Mandatul ei european a fost confirmat de justiţia bulgară, drept urmare, Elena Udrea a sesizat marţi CEDO, solicitând suspendarea de urgenţă a executării mandatului european de către autorităţile bulgare. De asemenea, aceasta a solicitat, din nou, să nu fie extrădată în România.

Elena Udrea nu vrea să fie extrădată în România
Aceasta a invocat diverse articole din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, explicând că urmează să fie închisă într-un penitenciar care nu are condiţii corespunzătoare normelor europene.

Ea a spus totodată şi că a primit ameninţări cu moartea în timp ce se afla în arest preventiv. De altfel, ea a susţinut ferm că a fost condamnată de o instanţă constituită nelegal, ce nu a fost independentă şi imparţială.

Din nefericire pentru Elena Udrea, argumentele sale nu i-au convins pe magistraţii europeni, care „au decis să respingă aplicarea măsurii provizorii”, a transmis miercuri CEDO, fără a-şi motiva decizia.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.