“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Informatia momentului despre despre Nicolae Ciucă! Anunțul făcut chiar acum de procurori

ciuca 1 696x463 1

Este vestea momentului despre Nicolae Ciucă! Un înalt oficial din Ministerul Public a confirmat recent că autoritățile s-au sesizat din oficiu în dosarul de plagiere al lui Nicolae Ciucă.

Parchetul General s-a sesizat în dosarul lui Nicolae Ciucă! Este cercetat de multă vreme
Totodată, înaltul oficial a spus și că există un dosar condus de procurarea Mihaela Iorga Moraru, iar sistemul electronic va fi analizat. Potrivit acestuia, cercetările au fost începute în urmă cu mai multe săptămâni.

„Da, ne-am sesizat din oficiu și de mai multă vreme este cercetat felul în care a fost repartizat dosarul de plagiat al premierului Ciucă”, a transmis oficialul respectiv, conform libertatea.ro

Mai există un dosar la DIICOT
De asemenea, mai există un dosar, la DIICOT, din martie 2022, care vizează posibila manipulare a unui alt sistem electronic public în favoarea premierului Ciucă, cel al Radio România, de unde a dispărut o declarație audio, în care generalul Nicolae Ciucă anunța că nu va intra niciodată în politică.

Mai mult, sursa menționată notează că suspiciunea legată de felul în care dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă a ajuns la un anumit complet de judecată este investigată de Parchetul General.

„Nu e prima oară când procurorii investighează o posibilă repartizare cu dedicație a unui dosar, avem experiență în aceste cercetări”, a spus un înalt oficial de la Parchetul General în ziua de joi, 8 septembrie.

În cazul premierului, dosarul a fost deschis prin sesizare din oficiu de către procurorul de caz Mihaiela Iorga Moraru.

„Cercetările durează de mai multă vreme și s-au cules probe chiar de la Curtea de Apel București, unde a fost judecat respectivul dosar”, a același înalt oficial.

Unul dintre aspectele vizate de investigație este sistemul electronic ECRIS, gestionat de Ministerul Justiției, prin care se asigură o repartizare aleatorie a dosarelor la completele de judecată.

Verdictul din cazul plagiatului lui Nicolae Ciucă
În altă ordine de idei, amintim că jurnalistul Dan Andronic a intervenit anterior în cazul acuzațiilor formulate împotriva actualului premier al României. Ȋntreg scandalul s-ar fi stins rapid dacă s-ar fi explicat un singur lucru foarte clar, de la început, a spus acesta.

„Cred că toată discuţia actuală în jurul plagiatului premierului s-ar fi terminat dacă cineva explica simplu și clar că noile prevederi se vor aplica pentru viitor. Cu alte cuvinte, sesizările în curs urmează să fie soluționate de CNATDCU potrivit normelor în vigoare la data formulării acestor sesizări.

Cu atât mai mult cu cât rectorii afirmă că suntem singura țară europeană în care universitățile nu acordă titlul de doctor. Așadar, nu văd unde este problema ca universitățile să-și asume răspunderea pentru doctorate, așa cum se întâmplă peste tot. Ele organizează admiterea doctoranzilor, care îi îndrumă și îi susțin și la final asigură susținerea tezei de doctorat, așadar după tot acest proces este firesc să-și asume și responsabilitatea acordării titlului de doctor, a scris jurnalistul.
Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.