INFORMATIA MOMENTULUI. Decizia care l-ar putea elibera pe Dragnea: Se întâmplă în scurt timp

Pentru Liviu Dragnea, noul an ar putea avea semne bune. Fostul lider al PSD are o speranță să iasă din spatele gratiilor iar acest lucru ar urma să se întâmple în scurt timp

Liviu Dragnea nutrește speranța de a ieși din spatele gratiilor. În cazul lui este vorba despre recursul în casație, care i s-a admis în urmă cu aproximativ o lună, la Instanța Supremă.

Mai exact, la finalul lui 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea lui Liviu Dragnea și a admis recursul în casație. Prin această decizie, Liviu Dragnea a obținut o cale de rejudecare în dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Citiți și:  La un pas distanta. Maine se da VERDICTUL: Iese sau NU Dragnea din puscarie

Ce se întâmplă în ianuarie
Judecătorii au luat hotărârea ca fondul recursului în casație să se judece de către un complet format din 5 judecători, primul termen fiind pe data de 14 ianuarie 2020.

Liviu Dragnea a avut pe rol la ultima înfățișare de la Înalta Curte de Casație și Justiție două dosare: un recurs în casație și o contestație în anulare. Completul de 5 judecători a admis, în principiu, recursul în casație cerut de avocații lui Liviu Dragnea și au respins, după aproximativ trei ore de deliberări, contestația în anulare făcută de fostul lider PSD.

LASA UN COMENTARIU