INFORMATIA MOMENTULUI. Decizia care l-ar putea elibera pe Dragnea: Se întâmplă în scurt timp

Pentru Liviu Dragnea, noul an ar putea avea semne bune. Fostul lider al PSD are o speranță să iasă din spatele gratiilor iar acest lucru ar urma să se întâmple în scurt timp

Liviu Dragnea nutrește speranța de a ieși din spatele gratiilor. În cazul lui este vorba despre recursul în casație, care i s-a admis în urmă cu aproximativ o lună, la Instanța Supremă.

Mai exact, la finalul lui 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea lui Liviu Dragnea și a admis recursul în casație. Prin această decizie, Liviu Dragnea a obținut o cale de rejudecare în dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

Ce se întâmplă în ianuarie
Judecătorii au luat hotărârea ca fondul recursului în casație să se judece de către un complet format din 5 judecători, primul termen fiind pe data de 14 ianuarie 2020.

Liviu Dragnea a avut pe rol la ultima înfățișare de la Înalta Curte de Casație și Justiție două dosare: un recurs în casație și o contestație în anulare. Completul de 5 judecători a admis, în principiu, recursul în casație cerut de avocații lui Liviu Dragnea și au respins, după aproximativ trei ore de deliberări, contestația în anulare făcută de fostul lider PSD.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU