Informația care aruncă în aer guvernarea! Ce a făcut USR fără să știe PNL: ”Am citit cu stupefacție!”

PNRR aruncă în aer coaliția de guvernare! Ionel Dancă, atac violent la ministrul Cristian Ghinea, în urma ultimelor declarații ale reprezentantului USR PLUS la adresa liberalilor și a guvernului condus de Ludovic Orban.

PNRR aruncă în aer coaliția de guvernare! Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, nu a mai suportat jignirile lui Cristian Ghinea la adresa liberalilor și a răbufnit pe Facebbok.

Dancă dă vina pentru amânarea acceptului pe PNRR de către Comisia Europeană exclusiv pe Cristian Ghinea, pe care îl acuză că a modificat documentul fără acordul liderilor coaliției aflate la guvernare.

PNRR aruncă în aer coaliția de guvernare! ”Am citit cu stupefacție!”
Scandalul dintre PNL și USR PLUS pe tema PNRR s-a aprins parcă mai puternic, de la precedentele contre reciproce.

”Am citit cu stupefactie reacția unui ministru din Guvernul condus de Florin Cîțu la adresa colegului nostru Rares Bogdan, Prim-vicepresedinte PNL, și a fostului ministru Marcel Bolos, pe tema Planului National de Redresare si Reziliență.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Sunt absolut siderat de exprimarea vulgară și grobiana a acestui ministru și astept o reacție fermă din partea Prim-ministrului Florin Cîțu.

Planul National de Redresare și Reziliență al României este un proiect extrem de important pentru dezvoltarea României, inclus în Programul de guvernare al Partidului National Liberal, condus de Ludovic Orban, care a fost modificat fără acordul liderilor Coalitiei de guvernare și care întârzie să fie aprobat de Comisia Europeană.

Acesta este adevărul care nu poate fi ascuns în spatele unor exprimări vulgare, nepermise la acest nivel”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Rareș Bogdan a dat tonul
Mesajul transmis de Ionel Dancă vine în contextul în care, sâmbătă, Rareș Bogdan acuza că dacă proiectele europene ar fi fost în portofoliul PNL, PNRR ar fi fost acceptat deja de UE.

De cealaltă parte, Cristian Ghinea l-a atacat pe fostul ministru al Fondurilor Europene din guvernul Orban, Marcel Boloș.

Citiți și:  Nicolae Ciucă face ANUNTUL momentului! BREAKING NEWS

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat, sâmbătă, în conferinţa de alegeri a PNL Bihor, faptul că PNL nu deţine portofoliul Fondurilor Europene, el arătând că cel mai bun titular pentru funcţia de ministru ar fi fost Marcel Boloş.

”Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cum Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii!

Aşa, îl semnăm prin septembrie”, a afirmat Bogdan.

În replică, ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, spune că Marcel Boloş a făcut un PNRR care nu ar fi fost luat niciodată în serios de Comisia Europeană, iar ideea că PNL a făcut vreo favoare lăsând nişte ministere la USR PLUS este ”o fudulie profund jignitoare”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.