Informația care a zguduit scena politică. Rares Bogdan, la primaria Capitalei? Reactie-FULGER


Pe internet au apărut mai multe informații cu privire la faptul că Nicușor Dan va face rocada cu Rareș Bogdan pentru Primăria Capitalei.

DC News a luat legătura cu Nicușor Dan, candidatul dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta a negat faptul că va fi înlocuit de Rareș Bogdan, liderul PNL, așa cum se zvonește pe diferite grupuri politice de pe Facebook.

Mai mult, Nicușor Dan ne-a precizat că echipa sa lucrează intens cu PNL și USR pentru a pregăti campania electorală care urmează.

„Această informaţie nu are niciun fundament real. Eu am fost desemnat candidat (n.r – în cursa pentru Primăria Capitalei) de Biroului Executiv Național al PNL, dar și de Comitetul Politic al USR. De atunci nu s-a schimbat nimic. Ba mai mult, staff-ul meu e în contact cu staff-urile celor două partide și pregătim campania electorală”, ne-a precizat Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Bucureștiului.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Amintim că Executivul a aprobat în urmă cu două zile proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *