Informația care a zguduit scena politică. Rares Bogdan, la primaria Capitalei? Reactie-FULGER


Pe internet au apărut mai multe informații cu privire la faptul că Nicușor Dan va face rocada cu Rareș Bogdan pentru Primăria Capitalei.

DC News a luat legătura cu Nicușor Dan, candidatul dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta a negat faptul că va fi înlocuit de Rareș Bogdan, liderul PNL, așa cum se zvonește pe diferite grupuri politice de pe Facebook.

Mai mult, Nicușor Dan ne-a precizat că echipa sa lucrează intens cu PNL și USR pentru a pregăti campania electorală care urmează.

„Această informaţie nu are niciun fundament real. Eu am fost desemnat candidat (n.r – în cursa pentru Primăria Capitalei) de Biroului Executiv Național al PNL, dar și de Comitetul Politic al USR. De atunci nu s-a schimbat nimic. Ba mai mult, staff-ul meu e în contact cu staff-urile celor două partide și pregătim campania electorală”, ne-a precizat Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Bucureștiului.

Amintim că Executivul a aprobat în urmă cu două zile proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *