Informati MOMENTULUI. Victor Ponta RENUNTA LA MANDAT! Ce se petrece la Pro Romania

Răsturnare de situație în Pro România, după ce liderul partidului, Victor Ponta, a anunțat joi că renunță la mandatul care i-a fost incredințat prin vot. Incredibil ce planuri are fostul premier acum.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a notificat joi, oficial, Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la faptul că renunţă la mandatul de europarlamentar câştigat pe 26 mai.

Victor Ponta a declarat că a renunţat la mandatul de europarlamentar. Fostul premier a ocupat prima poziţie pe lista Pro România pentru Parlamentul European. Formaţiunea condusă de Victor Ponta a obţinut două mandate de europarlamentar la alegerile europarlamentare din 26 mai. În locul lui Victor Ponta, în Parlamentul European va merge Mihai Tudose, aflat pe locul 3 pe listă. Pe locul 2 s-a aflat Corina Creţu.

Alături de Mihai Tudose, Pro România o trimite în Parlamentul European şi pe Corina Creţu, fost comisar european din partea României.

Ponta participă joi, alături de o delegaţie a partidului, la semnarea Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României, la Palatul Cotroceni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu