Informati MOMENTULUI. Victor Ponta RENUNTA LA MANDAT! Ce se petrece la Pro Romania

Răsturnare de situație în Pro România, după ce liderul partidului, Victor Ponta, a anunțat joi că renunță la mandatul care i-a fost incredințat prin vot. Incredibil ce planuri are fostul premier acum.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a notificat joi, oficial, Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la faptul că renunţă la mandatul de europarlamentar câştigat pe 26 mai.

Victor Ponta a declarat că a renunţat la mandatul de europarlamentar. Fostul premier a ocupat prima poziţie pe lista Pro România pentru Parlamentul European. Formaţiunea condusă de Victor Ponta a obţinut două mandate de europarlamentar la alegerile europarlamentare din 26 mai. În locul lui Victor Ponta, în Parlamentul European va merge Mihai Tudose, aflat pe locul 3 pe listă. Pe locul 2 s-a aflat Corina Creţu.

Alături de Mihai Tudose, Pro România o trimite în Parlamentul European şi pe Corina Creţu, fost comisar european din partea României.

Ponta participă joi, alături de o delegaţie a partidului, la semnarea Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României, la Palatul Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.