INFORMARE DE PRESĂ P.P.T.

ppt

INFORMARE DE PRESĂ cu privire la articolul publicat în ediția online a ziarului Nationaliști, din data de 23.08.2016, link aici

Compania SC Preţuri Pentru Tine SRL, deţinătoare a mărcii înregistrate PPT Preţuri Pentru Tine nr. 124574, a fost sesizată în data de 22.08.2016 cu privire la faptul că se desfăşoară activităţi comerciale de vânzare a unor produse de încălţăminte, diverse mărci, printr-un cont fals pe platforma de socializare www.facebook.com şi că acest cont fals foloseşte în mod fraudulos denumirea comercială „PPT Outlet” şi logo-ul PPT. În data de 22.08.2016 a fost întreprinsă acţiunea de sesizare a Facebook pentru blocarea contului fals „PPT Outlet” şi tot în aceeaşi dată contul a fost dezactivat https://m.facebook.com/pptoutlet/.

Compania SC Preţuri Pentru Tine SRL nu are nicio implicare în activităţile de comerţ electronic ilegal, întreprinse de terţe părţi ce folosesc neautorizat logo-ul şi însemnele PPT şi nici nu vinde în sistem Outlet.

Compania SC Preţuri Pentru Tine SRL întreprinde toate diligenţele necesare pentru stoparea fenomenului de comerţ electronic fraudulos şi a informat clienţii cu privire la faptul că nu va solicita niciodată plasarea de comenzi pe Facebook sau pe alte canale decât pe cele oficiale, respectiv rețeaua de 168 de magazine şi website-ul propriu http://www.ppt.ro/, prin intermediul căruia se realizează plăţi securizate 3D Secure.

În acest context, SC Preţuri Pentru Tine SRL face apel către mediile de informare publică şi către autorităţi, pentru a preîntâmpina riscurile aferente comerţului electronic ilegal şi înşelarea consumatorilor.

Despre companie:
SC Prețuri Pentru Tine SRL, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J40/17601/2006, Cod Unic de Înregistrare 19159270, a fost înfiinţată în anul 2006 în România şi are ca obiect de activitate comercializarea de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în reţeaua proprie, ce însumează 168 de magazine PPT în România, Bulgaria şi Republica Moldova, cu o cifră de afaceri de 152.223.325 RON în anul 2015, un total de 1500 de angajaţi şi un capital social de 1.000.000 lei. Începând cu anul 2013 a fost inaugurat magazinul online www.ppt.ro.

Pentru informaţii suplimentare vă rugam contactaţi:
Ana Maria Stan – Director Marketing şi E-commerce

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.