“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

INFIORATOR – Si-a obligat FIUL sa sape groapa in care au bagat-o pe MAMA lui. Cati ani va sta dupa gratii UCIGASUL ROMAN

politia crima.

Ani grei de închisoare pentru bărbatul din Iaşi care şi-a obligat fiul să sape groapa în care a băgat-o, de vie, pe mama băiatului. O crimă înfiorătoare a şocat satul Scobinţi, în Iaşi, unde imediat după Crăciun un bărbat şi-a pocnit concubina pe stradă, a lăsat-o lată, apoi s-a dus acasă să ia o lopată. L-a chemat şi pe fiul lui ca să-l ajute să îşi îngroape mama.

Femeia a fost băgată vie sub pământ, iar bărbatul şi-a obligat fiul să ţină secretul. În vârstă de 17 ani, adolescentul a povestit unor apropiaţi grozăvia. Acum, tatăl lui şi-a aflat pedeapsa. El a fost condamnat la 15 ani de închisoare şi obligat să plătească daune către cei trei copii, în valoare de 25.000 de lei. Decizia instanţei nu este definitivă.

Cadavrul femeii a fost descoperit în groapa de care vorbea tânărul de 17 ani, victima a fost găsit fără urme de violenţă, iar cel mai probabil cei doi concubini s-ar fi îmbrâncit, pe fondul consumului de alcool exagerat, victima a căzut şi a intrat în comă alcoolică. Bărbatul, crezând că a omorât-o, s-a panicat şi a îngropat-o de vie.

Potrivit anchetatorilor, Petronela Viciriuc (33 de ani) şi Ioan Manolea (49 de ani) trăiau în concubinaj de peste 10 ani în condiţii inumane, alături de cele două fete şi un băiat, într-un imobil din comuna Scobinţi, judeţul Iaşi. Cei doi munceau cu ziua prin sat, iar banii pe care-i strângeau erau cheltuiţi pe băutură şi ţigări.

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, Ioan Manolea a băut jumătate de litru de vin, în vreme ce concubina sa a consumat peste trei litri de vin, după cum susţin procurorii. Un unchi al bărbatului a venit în vizită şi împreună au mai consumat o sticlă de doi litri de vin. Concubinii au continuat să bea şi în locuinţa unchiului, apoi au plecat acasă, notează sursa citată.

“Pe drum, după cum a declarat inculpatul Manolea Ioan, victima Viciriuc Petronela ar fi căzut pe partea stângă a corpului. Iritat de faptul că victima, în cădere, s-a desprins brusc de braţul lui, ceea l-a determinat să se dezechilibreze, inculpatul i-a aplicat acesteia 2-3 lovituri cu piciorul în spate, şi încă o lovitură de picior în şezut.”, se arată în propunerea de arestare.

După miezul nopţii, Manolea a mers acasă şi şi-a rugat fiul de 17 ani să-l ajute, pe motiv că mama lui e beată şi doarme pe marginea drumului. Adoscentul şi tatăl său au observat că femeia avea sânge la nivelul feţei. Manolea a vrut să sune la 112, însă s-a răzgândit după ce a văzut că fmeeia avea răni şi la nivelul feselor.

„În continuare, inculpatul a apreciat că victima nu mai respira şi i-a cerut fiului minor să îl ajute să transporte victima pe un teren arat, «într-o margine de boscheţi», unde să o îngroape“, se mai arată în propunerea de arestare.

Ioan Manolea şi fiul acestuia au luat-o pe femeie de mâini şi de picioare şi au transportat-o pe un teren situat la aproape 200 de metri de locuinţa lor. Cei doi au săpat o groapă adâncă de peste 1,20 metri în care au băgat-o pe femeia aflată, cel mai probabil, în comă alcoolică, după cum susţin legiştii.

Tatăl şi fiul s-au întors acasă şi s-au culcat. A doua zi, Manolea le-a spus celor două fiice minore că mama lor a plecat într-un loc necunoscut. Câteva zile mai târziu, adolescentul de 17 ani i-a povestit unui prieten ce a făcut şi nu a durat mult până când poliţiştii au aflat despre cazul înfiorător.

Pe 1 ianuarie, poliţiştii au descoperit trupul îngropat al femeii, în locul indicat de fiul acesteia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.