„Infectie ordinara de sub-om! SICTIR!”. Iata cum injura alegatorii un lider al PSD

codrin4-610x300

Deputatul Claudiu Manda nu este singurul lider al PSD caruia ii face placere sa injure alegatorii. Si secretarul general-adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, are aceleasi apucaturi.

In urma cu o saptamana, liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, i-a scris pe Facebook unui roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”. Nu este insa singurul din acest partid cu astfel de apucaturi. Si secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii facea o deosebita placere sa isi injure interlocutorii de pe Facebook:

Desi PSD a adoptat recent un cod de conduita, in care se sanctioneaza dur comportamentul injurios la adresa alegatorilor, Manda nu a patit nimic. El si-a cerut scuze, sustinand ca s-a simtit „amenintat”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

codrin

VEZI SI: Deputatul PSD Claudiu Manda catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

Evident, nici Codrin Stefanescu nu are motive de teama. Fost aghiotant al lui Corneliu Vadim Tudor, Stefanescu s-a remarcat deseori prin limbajul colorat. Nu demult el constata intr-unul dintre numeroasele panseuri pretioase pe care le posteaza pe Facebook ca femeile pana in 30 de ani sunt „proaste”.

codrin3-full

Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

VEZI SI: Scrisoare deschisa adresata deputatului PSD „Bagati-as p*** in ma-ta” de catre un roman revoltat din diaspora

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.