INDIVIDUL CARE A INCENDIAT BISERICA SFINTII INGERI A FOST PRINS! ACESTA NU SE AFLA LA PRIMA ABATERE VEZI VIDEO CAND SE BATEA CU POLITIA!

marius-ciur

Politistii buzoieni l-au identificat pe autorul incendiului de la Biserica Sfintii Ingeri din Municipiul Buzau.

Piromanul, Marius Ciur, a aruncat cu o sticla incendiara in dimineata zilei de 1 August. Acesta s-a deplasat spre Buzau cu o motocicleta, a spart geamul de la altar si a aruncat inauntru cu un recipient inflamabil.

La perchezitii, politistii au gasit in locuinta acestuia alte patru recipiente confectionate artizanal pentru provocarea incendiilor dar si motocicleta si echipamentele care corspund descrierii martorilor.

Individul este cunoscut in localitate ca fiind contra Bisericii si a mai amenintat ca arunca in aer caminul de batrani de la berca care este administrat de preotul Daniel Necula.

Dupa ce a fost prezentat instantei, judecatorul a decis internarea acestuia in Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca.

Marius Ciur nu se afla la prima abatere de acest gen. In trecut a mai provocat un scandal la marginea orasului unde s-a batut cu Politia.

Inainte au existat speculatii cu privire la implicarea tiganilor comercianti in incediul pus la Biserica Sfintii Ingeri.

Solutie pe scurt a Tribunalului Buzau:

Complet: C02DL
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. În baza art. 247, alin.1, Cod procedură penală cu referire la art. 110, Cod penal dispune luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii a suspectului C.M. într-o unitate medicală de specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşirea acestuia sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. În baza art. 248, alin.5, Cod procedură penală, dispune expertizarea medico-legală psihiatrică a suspectului Ciur Marius pentru a se stabili dacă este necesară luarea unei măsuri de siguranţă. În baza art. 248, alin.9, Cod procedură penală, dispune emiterea unei adrese către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea expertizei dispuse, expertiză care va fi înaintată instanţei care a dispus luarea măsurii de siguranţă. O copie a prezentului dispozitiv, după rămânerea definitivă, împreună cu o copie a Raportului de expertiză medico-legală se vor comunica Autorităţii de Sănătate Publică a judeţului Buzău. Executorie în ceea ce priveşte luarea măsurii de siguranţă. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 09.08.2016.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  38/2016  09.08.2016

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *