„Indicii către un OMOR”. Dezvăluiri SOCANTE despre accidentul lui Răzvan Ciobanu. Vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție rupe tăcerea

Dezvăluiri de ultimă oră despre accidentul designerului Răzvan Ciobanu. Vedeta a murit luni dimineață într-un accident rutier, produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari.

În urma autopsiei, s-a constatat că Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul.

Marian Burlacu, vicepreședinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție a oferit mai multe detalii legate de teribilul accident,

„Răzvan Ciobanu a murit într-o situație critică. Sunt ceva elemente care duc către un omor. Și aici mă refer la faptul că a mers pe o distanță destul de mare, de 850 de metri în linia dreaptă, ori un conducător auto aflat sub influența alcoolului sau a drogului sau oboseală, consider că nu putea să meargă atâta timp cu asemenea probleme”.

„Din păcate, și poziția cadavrului e foarte dificilă ca și aspect pentru că în marea majoritate a accidentelor, cadavrul se poziționa în fața autoturismului, nu în spate sau în lateral. Aici este puțină interpretare pentru că, deși nu a avut centura de siguranță, l-ar fi aruncat în fața mașinii”.

„Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar că sunt imagini și indicii către un omor. Un element e faptul că a mers pe o distanță de 850 de metri fără să devieze. Al doilea, faptul că acel cadavru a fost poziționat undeva în stânga și în spatele autoturismului. Ar fi trebuit să fie poziționat în față la impactul cu copacii. Acel volan a fost blocat să meargă pe direcția înainte. Nu iau în calcul faptul că mașina putea să fie pe pilot automat”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.