GENERALNOUTATI

INCREDIBILA SFIDARE – Patronul clubului COLECTIV pare a nu fi bantuit de cei 64 de MORTI – Iata cum s-a afisat in LUMEA MONDENA

patron colectiv

La un an și jumătate de la tragedia din Colectiv, George Alin Anăstăsescu, cel care a fost acționar principal al fostului club al groazei, Colectiv, și-a reluat viața mondenă.

Miercuri seară, fondatorul clubului în care și-au pierdut viața 64 de oameni, a socializat nestingherit de priviri ori de prezența presei, la o mare petrecere mondenă a unei case de discuri, în Parcul Herăstrău. Alin s-a comportat aproape firesc în condițiile în care figura lui nu mai este un mister pentru nimeni, dată fiind mediatizarea intensă de la procesul tragediei. Alin Anăstăsescu, cel care fondat clubul, deține 47% din acțiunile societății Colectiv Club SRL alături de Paul Cătălin Gancea-30% și Constin Mincu-23%. Toți au fost în arest preventiv, apoi în arest la domiciliu pentru ca, în acest moment, să fie judecați în libertate.

Fondatorul clubului Colectiv, Alin Anăstăsescu, și-a reluat viața mondenă

Recent, Tribunalul București a decis ca Dosarul Colectiv, în care sunt judecați patronii clubului, să fie reunit cu cel în care este inculpat fostul primar Cristian Popescu-Piedone.

Procurorii de la Parchetul General au fost cei care au cerut primii reunirea celor două dosare, deoarece în dosarul în care erau judecați patronii de la Colectiv, aflat inițial pe rolul Judecătoriei sectorului 4, nu exista nici o instituție parte responsabilă civilmente, iar bunurile inculpaților nu acoperă despăgubirile cerute de victimele incendiului, în timp ce în dosarul lui Piedone, aflat la Tribunalul București, parte responsabilă civilmente este Primăria sectorului 4.Ulterior, avocații patronilor de la Colectiv au susținut reunirea dosarelor, în timp ce Piedone s-a opus. Dosarul reunit va fi judecat la Tribunalul București, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru 23 iunie, citeaza libertatea.ro

VEZI SI: MORTII din COLECTIV nu au liniste! ALTARUL ridicat langa locul TRAGEDIEI a fost VANDALIZAT – „Au distrus tot!”

VEZI SI: ANCHETA A AJUNS LA FINAL IN CAZUL #COLECTIV: DETALII SOCANTE

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.