Incredibila poveste a unui poliţist din România care a ajuns să doarmă pe străzi în Anglia!

pol1

A visat la o carieră în Poliţie, dar a dat cu piciorul la tot şi a ajuns să doarmă pe străzi, departe de casă – este povestea halucinantă unui poliţist din România.

Oliver a fost agent de poliţie până în anul 2011, când a ajuns la concluzia că sloganul „Siguranţă şi încredere” nu îl mai reprezintă. A renunţat la insignă şi la pistol şi, cu doar câteva lire sterline în buzunar, a plecat în Anglia, ca să-şi urmeze un vis. Mândru, el a mărturisit în spaţiul virtual că a dormit mai bine de un an pe străzi, împărţind cutiile de carton cu boschetarii şi mâncând la cantina săracilor.

După mai multe experienţe traumatizante – bătăi, nopţi petrecute în frig, umilinţe din partea anajatorilor – Oliver a ajuns să lucreze, cu acte-n regulă, la o firmă. Contactat de reporterii SPYNEWS, fostul poliţist a mărturisit că nu regretă nimic şi că motivul principal pentru care a renunţat la carieră a fost acela că îşi dorea să participe la un concurs de motociclism organizat în Marea Britanie. „Acest vis este pe cale să se îndeplinească”, spus, mândru, fostul agent de poliţie.

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU