“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIUMOR

INCREDIBIL: Trei muncitori căzuţi la datorie trag un PUI DE SOMN adânc, direct pe asflat!

dorm

O imagine care ar fi fost surprinsă pe un şantier din Timişoara a devenit virală pe internet. Aflaţi în pauza de prânz şi, probabil, doborâţi de căldură, trei muncitori au fost fotografiaţi în timp ce trag un pui de somn direct pe asfalt.

S-ar fi întâmplat pe un şantier din Timişoara, pe strada Teiului, aproape de Gheorghe Lazăr, joi, în jurul orei 13.00.

“Trei bravi luptători din Ordinul Dezvoltării în Forță căzuți la datorie în bătălia de pe Strada Teiului, în apropiere de Gheorghe Lazăr.

Întru veșnica lor pomenire, constructorul a anunțat că va abandona un morman de moloz în colțul blocului, iar Primăria lui Nicolae Robu va include obiectivul în circuitul turistic al orașului. Acum vă rugăm să păstrați liniștea, să le fie odihna ușoară!

Mă refer și la voi, ăia cu Zilele Orașului. Distribuiți mai departe pentru ca sacrificiul lor să nu treacă neobservat. Vor rămâne veșnic în memoria noastră”, este mesajul care însoţeşte fotografia postată pe Facebook de un timişorean.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.