INCREDIBIL: Poliţist, filmat în timp ce fură din maşini, în Târgu Jiu (Video)

Un fost poliţist local din Târgu Jiu a fost filmat de camerele de suraveghere în timp ce fură dintr-o maşină, în plină zi, în cartierul Griviței.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Târgu Jiu l-au săltat, luni, la ora 16.57, pe Dragoș Constantin Medeleanu, fost poliţist local, și l-au condus la sediul poliției unde i-au întocmit dosar penal pentru furt.

Oamenii legii erau pe urmele lui Medeleanu de câteva zile, iar înainte să-l prindă l-au urmărit din cartierul Debarcader, unde mai încercase să deschidă câteva autoturisme.

Pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum fostul poliţist local dă târcoale maşinilor parcate, iar, la un moment dat, se îndreaptă spre o autoutilitară, deschide ușa din partea dreaptă, ia ceva de pe scaunul pasagerului și pleacă.

Medeleanu, prins de poliţişti după 20 de secunde

Polițiștii l-au prins pe Medeleanu, după 20 de secunde de la momentul în care acesta a deschis portiera maşinii și a sustras ceva din interior.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Narcis Daju, cel care a făcut publice înregistrările video.

„Constantin Dragoș Medeleanu, polițist local, până anul trecut, prins azi furând din mașini în zona Runcu”, a scris, pe Facebook, jurnalistul.

Surse citate de gorj-domino.ro susţin că polițiștii de la Investigații Criminale erau pe urmele bărbatului de mai multe ore, după ce au fost sesizați că acesta încercase să fure din autoturisme și în zona Debarcader.

Constantin Dragoș Medeleanu a fost angajat al Poliției Locale Târgu Jiu până anul trecut, fiind nevoit să plece din motive personale.

În urmă cu doi ani, Medeleanu a fost implicat într-un incident violent, într-un bar din centrul municipiului. Atunci, un bărbat a sunat la 112 și a sesizat că un polițist local ar fi bătut cu bestialitate un tânăr până i-ar fi scos dinții din gură.

”Presupusa victimă a declarat însă, în scris, că nu dorește să depună plângere pentru violență, spunând doar că nu i-a spart nimeni dinții din gură ci doar că acolo, în bar, în urma unei altercații i-ar fi zburat proteza din gură”, se arăta într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *