INCREDIBIL – Pisică JUPUITA si MANCATA pe stradă, la Cluj. DSVSA a deschis o anchetă

 

Un eveniment incredibil ar fi avut loc la Cluj, iar autoritățile încearcă să identifice persoanele care ar fi comis o atrocitate.

Iubitorii de animale sunt absolut stupefiați de faptul că o pisică ar fi fost jupuită și consumată în plină stradă de anumite persoane.

Un tânăr care trecea prin zonă ar fi reușit să facă fotografii, pe care le-a postat pe Facebook, imagini care au ajuns într-un final și la autorități.

Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare din Cluj s-au autosesizat și au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele în care animalul a fost ucis.

„O echipă din cadrul DSVSA Cluj se ocupă de speță, în colaborare și cu alte instituții. O să vedem rezultatele în zilele următoare. Din primele informații pe care le am din teritoriu, se încearcă identificarea persoanelor respective. Încă nu s-a reușit pentru că se pare că nu mai sunt în zonă. Am luat legătura cu cel care a făcut postarea pe rețelele de socializare. Să vedem în perioada următoare dacă reușim să îi identificăm”, a declarat Ioan Oleleu, director executiv în cadrul DSVSA Cluj.

Uciderea animalelor cu intenție, fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!