“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

INCREDIBIL: O NEGRESA imbracata in IE – imaginea României pentru Centenar. ICR Londra a retras clipul de pe Facebook, din cauza MESAJELOR NATIONALISTE

femeie culoare ie romaneasca

Scandal la ICR Londra, după ce a îmbrăcat o femeie de culoare în ie. Cea mai recentă inițiativă a Institutului Cultural Român de a promova centenarul a stârnit numeroase controverse.

Astfel, ICR Londra promovează într-un clip ia românească, arătând că tradiționala haina românească poate fi purtată de oricine. în clip, este prezentată o femeie de culoare, purtând ia românească.

Inițiativa ICR Londra a stârnit controverse în rândul opiniei publice, fiind mulți cei care au criticat faptul că în clip a fost prezentată o femeie de culoare.

Ulterior, ICR Londra a retras clipul de pe Facebook, din cauza mesajelor naționaliste…

„După căluțul roz cu zvastică pe fund, v-ați găsit să promovați ia românească (într-un „costum” absolut kitsch, nu știu unde naiba ați găsit voi catrință aia) îmbrăcată pe o negresă? Păi bine mai loazeor, ne vedeți pe noi, românii, negri? Băi bulachilor, la câți bani mâncați, de la buget, plătiți de noi, măcar atâta bun simț să aveți să respectați poporul român”, a scris cineva.
„Să ne fie clar: Ia românească trebuie purtată numai și numai de românce cu sânge românesc”, sună un alt mesaj.
„Ne-a mâncat undeva și am fost ‘acceptați în silă’ în UE, doar pentru a deveni colonie a țărilor dezvoltate și gropă de gunoi”, a scris altcineva.
„Ticăloșilor, luați-vă labele de pe poporul român”, este un fel de concluzie a userilor revoltați…

icr londra scandal

Institutul Cultural Român (ICR) este o instituție publică a României, cu personalitate juridică, aflată sub autoritatea Senatului României (anterior a Administrației Prezidențiale). Misiunea ei este de a face cunoscută cultura română în afara țării și de a-i asigura vizibilitate și prestigiu. Institutul Cultural Român are o rețea de 17 institute, care funcționează în 16 țări, și face parte din rețeaua institutelor culturale naționale din Uniunea Europeană — EUNIC. (libertatea.ro)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Daca erau cat de cat inteligenti cei de la ICR alaturau acestei femei un barbat alb imbracat tot in costum popular traditional si atunci mesajul era mai complet si scapau de penibilul acestei situatii data de faptul ca poporul roman in majoritatea lui are culoarea pielii albe si tanara nu are trasaturi reprezentative pentru poporul roman, dar se pare ca sunt doar niste pilosi numiti pe baza de relatii si nu pe baza de merite.

  2. Daca erau cat de cat inteligenti cei de la ICR alaturau acestei femei un barbat alb imbracat tot in costum popular traditional si atunci mesajul era mai complet si scapau de penibilul acestei situatii data de faptul ca poporul roman in majoritatea lui are culoarea pielii albe si tanara nu are trasaturi reprezentative pentru poporul roman, dar se pare ca sunt doar niste pilosi numiti pe baza de relatii si nu pe baza de merite.

  3. Au retras clipul din cauza mesajelor nationaliste? Nu din cauza prostiei, incompetentei si nerusinari de care au dat dovada functionarii / autorii acestei marsavii la adresa poporului roman? Ei sunt Eroii, iar noi, ca nu acceptam rahatul produs de ei, suntem nationalistI, rasisti, xenofobi, etc.? Nu jegurilor umane, noi suntem ROMANI!

  4. Au retras clipul din cauza mesajelor nationaliste? Nu din cauza prostiei, incompetentei si nerusinari de care au dat dovada functionarii / autorii acestei marsavii la adresa poporului roman? Ei sunt Eroii, iar noi, ca nu acceptam rahatul produs de ei, suntem nationalistI, rasisti, xenofobi, etc.? Nu jegurilor umane, noi suntem ROMANI!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.