“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNATIONALSTIRI

INCREDIBIL – MITA RECORD in numai patru luni. Peste 1000 de SPAGI luate de o singura DOCTORITA

Medicul Iulia-Maria Mihai si o alta angajata a institutiei, Camelia Sandulescu, au fost condamnate definitiv la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata, relateaza ziarul Adevarul.

Cele doua femei au doborat orice record privind numarul de mite primite in patru luni: 1.097 de spagi (Iulia-Maria Mihai – 487 si Camelia Sandulescu – 588). Mita era in bani (100 -200 de lei) si alte bunuri: produse alimentare, cosmetice, cafea.

Dupa executarea pedepsei, Curtea de Apel Pitesti le-a interzis celor doua femei, mai multe drepturi pe o perioada de 4 ani: de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si de a ocupa functia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfasura activitatea de care s-a folosit pentru savarsirea infractiunii.

Cele doua eliberau decizii de pensionare anticipata pe caz de boala in mai putin de doua minute. Tor ce trebuiau sa faca pacientii era sa scoata din buzunar diverse sume de bani.

VEZI SI: MESAJ pentru MEDICII care asteapta SPAGA: „Dacă astăzi v-ar lua foc casa cum v-aţi simţi dacă pompierul ar aştepta “Plicul” stând cu cisterna plină lângă flăcările care vă mistuie agoniseala de o viaţă?”

In martie 2014, unul dintre pacienti a facut plangere si a declarat ca Sandulescu primeste sume cuprinse intre 100 si 200 de lei pentru emiterea unor acte medicale nelegale. Imediat, procurorii DNA au luat mandate de la judecatori si au montat aparatura de supraveghere audio-video in cabinetele medicale si i-au monitorizat ambiental pe cei implicati. Sute de persoane au fost filmate atunci cand dadeau mita medicilor.

Pentru ca nu voiau sa imparta spaga cu nimeni, cele doua femei si-au atras antipatia colegilor, care le considerau extrem de lacome.

Vergea: O punea pe a mea, da, o sapa! Asculta-ma, asa facea! O sapa si a mea trebuia sa plece singura! Fata, daca e olteanca!

Nicoleta: Da, fata, dar e prea rea! E rea si Dumnezeu nu iarta, sa stii! Are tot ce isi poate dori un om! Si ea vrea mai mult? Nu stiu, e un pacat, nu stiu! Zau, daca nu!

Vergea: Pai asa a zis si Simona. Ba, dar nu ii mai ajunge! Nicoleta: Exact, Tatiana are tot ce isi poate dori un om: si pozitie, si faima, si bani, si barbat, si copil, si de toate! Ce mai vrea?… E prea rea! I se infunda….Nu ii mai ajunge, fata. E prea lacoma! Intrece orice masura, orice bun simt, fata, si cand mai ai ceva in plus mai dai si la altul care n-are!

Vergea: Exact! Nicoleta: Dar numai tu, numai tu? Vergea: Ce dracu’! Cu o singura gura mananci, nu mananci cu cinci!

VEZI SI: VIRAL! O doctoriță se revoltă pe Facebook față de nesimțirea pacienților: Știu că ai venit cu bagajul pregătit, ca în vacanță, dar n-a fost să fie

Nicoleta: Din pomana, pomana se face, stii? Daca tu dai, si Dumnezeu iti da pe alta parte! Vergea: Stii ca dar din dar se face rai! Nicoleta: Exact! Daca iei numai tu, numai tu! Auzi, dar daca s-au prins si astia, iti dai seama!

Potrivit procurorilor DNA, din aceasta convorbire telefonica rezulta ca asistentele medicale cunosteau ca Mihai primea „spagi” de la pacienti si erau indignate de perseverenta acesteia. (sursa)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.