Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

INCREDIBIL. Lovitură de la Dragnea pentru români! Nu le mai dă banii!

stefan valentin dragnea liviu dragnea irina tanase sursa g4media

Lovitură incredibilă a lui Dragnea pentru români. Nu le mai dă banii. Este o dezvăluire de ultim moment. Totul s-a aflat chiar dacă fostul lider al celor de la PSD a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive.

Dezvăluire de ultim moment despre afacerile familiei Dragnea. Locuitorii comunei Lița din județul Teleorman au mari probleme. Aceștia au terenuri în aendă la familia fostului șef PSD și se plâng că nu au mai primit banii cuveniți pentru pământul lor de aproape o lună.

Totul s-a întâmplat pentru că fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan, ar avea nevoie de două miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, potrivit declarațiilor unor angajați ai firmei sale Nutrelo Group SA, anunță liberinteleorman.ro

Jurnalista Carmen Dumitrescu dezvăluie că pentru echipa de fotbal a lui Dragnea jr a fost construit un stadion, din bani publici, pe care această echipă ar avea monopol.

”Compania Nutrelo Group, care este lui Valentin Dragnea, controlează cam 1.200 de hectare de terenuri agricole în județ. Nu s-au mai dat banii de arendă și produsele care se dau în schimbul exploatării terenurilor pentru că Valentin Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru a finanța echipa de fotbal pe care o patronează.

Ieri a fost o ședință la Nutrelo Group prin care chiar s-a pus problema că oamenii nu sunt plătiți de foarte multă vreme și sunt nemulțumiți. În consecință, înțeleg că li s-a cerut în mod imperativ să renunțe la aceste dorințe ale lor pentru că este mai important să se scoată din bancă 2 miliarde pentru echipa de fotbal.

Eu nu știu exact care este explicația pentru această pasiune a lui pentru fotbal, dar mie mi se pare mult mai îngrijorător faptul că pentru această echipă de fotbal s-a construit un stadion în Turnu Măgurele din bani publici, care este dedicat în mod exclusiv acestei echipe de fotbal. A pus monopol pe acest stadion”, a declarat jurnalista, conform B1TV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.