Incredibil! Liviu Dragnea se joacă cu nervii românilor! Ce postare surprinzătoare a apărut pe pagina de Facebook a liderului PSD

În timp ce toți românii, în frunte cu clasa politică așteaptă ca PSD să-și facă treaba, Liviu Dragnea se joacă pe pagina de socializare. În urmă cu două zile a postat o poză în care apare la masă alături de Călin Popescu Tăriceanu și miniștrii Finanțelor și Economiei, Eugen Teodorovici și Nicolae Bădălău. Acum, liderul PSD s-a laudat pe pagina sa de socializare cu performanțele economice ale guvernării PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, pe pagina personală de Facebook, că în privinţa PIB-ului şi a veniturilor, „sunt cele mai mai creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”. ”România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus faţă de anul 2016, reprezentând o creştere de 32%. PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%.

Sunt cele mai mai creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, arată Liviu Dragnea.

Fotografia pe care a postat-o Dragnea pe pagina de socializare, în urmă cu câteva zile, este însoţită de un comentariu care sugerează că lucrează la proiectul bugetului de stat pe 2019: „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!“. De altfel, imaginea în care apare Liviu Dragnea alături de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi miniştrii Finanţelor şi Economiei, Eugen Teodorovici şi Nicolae Bădălău a devenit rapid subiect de glume pe Facebook, unde internauţii au postat propriile interpretări ale imaginii, unii simţind nevoia să o introducă în tablou şi pe Viorica Dăncilă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *