INCREDIBIL. GAFĂ imensă a Vioricăi Dăncilă la Bruxelles


Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, miercuri, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă a spus în dezbaterea din grupul socialist din PE că la protestele din 10 august „jandarmeriţa a fost bătută cu bestialitate de protestanţi”.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost bătută cu bestialitate de protestanţi”, a scris, miercuri, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.ătută>

El a adăugat că speră ca traducătorii să fi înţeles că premierul a vrut să spună „protestatari”. „Sper că traducătorii au înţeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios”, a precizat Ivan.

Premierul Viorica Dăncilă discută, miercuri, la Bruxelles, cu socialiştii din Parlamentul European despre statul de drept, dar despre şi referendumul pentru familia tradiţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse din grupul S&D din PE. Surse din grupul socialist din Parlamentul European au declarat pentru MEDIAFAX că printre temele de dezbatere care vor fi abordate la dezbaterea de la Bruxelles la care participă, miercuri, premierul Viorica Dăncilă se află „statul de drept” şi „referendumul pentru familie”. Mediafax

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.