“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

INCREDIBIL: Fetita invatata sa fumeze de doua TIGANCI – CE PARERE AVETI?

fetita invatata sa fumeze

Imaginile cu o fetiță de câțiva anișori, cel mai probabil nu mai mult de 4-5 ani, care este încurajată să fumeze de către două femei, în plin centrul orașului Alba-Iulia, au stârnit revoltă.

Așa cum se poate observa în poze, o fetiță, nu mai mare de 4-5 ani, este învățată să fumeze, de femeile care o însoțeau. Cel mai probabil una dintre ele este chiar mama copilei.

Mai mult, cele două femei par să considere amuzante gesturile fetiței și o încurajează să imite gesturile adulților care au deprins obiceiul, fără a se gândi măcar la pericolul la care este expusă micuța.

Efectele fumului de țigară asupra copiilor mici

Cazul este unul revoltătot mai ales din cauza perciolului extrem la care este supus copila din imagini. Chiar și fumatul pasiv cauzează infecții acute ale căilor respiratorii inferioare, cum ar fi bronșită și chiar pneumonia la sugarii și copiii mici. Poate produce astm, alergii, afecțiuni ale inimii și desigur ale plămânilor. De multe ori cauzează la copii dependența de nicotină.

Fumul inhalat poate provoca de la afecțiuni cronice care îi va afecta toată viață, până la cancer și chiar deces în cazul bebelușilor. (Sursa: libertatea.ro)

VEZI SI: VIDEO: 50 de TIGANI care au violat si ucis o fetita de 9 ani STRAMUTATI DE URGENTA de autoritati dupa ce au fost atacati de multimea furioasa!

VEZI SI: IMAGINI SCANDALOASE într-un autobuz: Doi tigani mimeaza o partida de amor oral

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.