INCREDIBIL! Familie batuta cu batele in fata Sectiei de Politie. POLITISTII S-AU ASCUNS!

O familie din comuna bihoreană Sânnicolau Român a fost bătută crunt, chiar în faţa secţiei de Poliţie, de mai multe persoane de etnie. Poliţiştii care se aflau în secţie la acel moment s-au baricadat în clădire de frică şi au sunat după ajutor.

Familia respectivă se afla în maşina lor, parcată în faţa sediului de Poliţie din comună, când două maşini au oprit, iar ocupanţii au coborât, i-au dat jos pe cei doi şi i-au luat la bătaie, cu bâtele.

Poliţiştii s-au baricadat în clădire
Poliţiştii din secţie, deşi au văzut toată faza, s-ar fi baricadat în clădire de frică, imediat ce bărbatul a reuşit să intre în secţie. Agresorii şi-au continuat atacul şi au încercat să rupă uşile secţiei de Poliţie, ca să-şi ducă planul la îndeplinire.

Femeia bărbatului a rămas afară, însă, iar acesta s-a uitat la ea cum stă chircită pe şosea, încasând loviturile brutelor. Agresorii au fugit când au auzit sirenele maşinilor de intervenţie.

Cei doi soţi au fost transportaţi apoi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii i-au identificat în scurt timp, însă nu s-a dispus reţinerea acestora, fiind cercetaţi în libertate.

De asemenea, o anchetă internă a fost deschisă la nivelul poliţiei din comună, în privinţa agenţilor de poliţie care s-au baricadat în sediu, în loc să intervină în vreun fel.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

One thought on “INCREDIBIL! Familie batuta cu batele in fata Sectiei de Politie. POLITISTII S-AU ASCUNS!

  • 18 decembrie 2019 la 20:26
    Permalink

    În capitalism poliția se cacă pe ea în fața infractorilor. În socialism îi bătea pe infractori de le suna apa în cap.

    Răspunde

Lasa un comentariu