“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

INCREDIBIL! – Faci NUNTA si ANAF o DISTRUGE

Nunţi distruse de ANAF. Doar în perioada 30 iunie-4 iulie 2017 în cadrul acţiunii „Ballroom”, organizată de ANAF au fost verificaţi 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sancţiuni contravenţionale principale (95 amenzi şi 13 avertismente).

Valoarea totală a amenzilor a fost de 636.441 lei. S-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 31.134 lei. Din acestea a fost confiscat numerar în valoare de 2.344 lei, venituri ilicite în valoare de 28.740 lei şi bunuri în valoare de 50 lei.

Nunţi distruse la President şi Sky Păuleşti

Azi noapte o acţiune asemănătoare a fost organizată în Prahova(President şi Sky Păuleşti). În control au venit inspectori ANAF din Teleorman şi Giugiu. Potrivit unor surse, controlul a durat peste două ore. Controlul a creat tensiuni şi disconfort, aşa că mulţi dintre invitaţii de la nuntă au preferat să plece acasă. Mirii controlaţi acuză că inspectorii ANAF le-au stricat nunta. Aceştia spun că inspectorii  au realizat acţiunea de control după bunul plac.  Au cerut să vadă inclusiv contractele pe care le puteau verifica şi la sediul prestatorilor în afara evenimentelor.

Şi dacă tot le-a stricat nunta, a fost oferită şi cireaşa de pe tort.  Prestatorii de servicii găsiţi la President şi Sky Păuleşti sunt acum obligaţi să meargă în judetele de unde au venit inspectorii (respectiv Teleorman şi Giurgiu).Vor face acest lucru pentru a da explicaţii despre prezenţa lor la eveniment, dacă s-a realizat în mod legal sau nu. Acest lucru se va realiza pe banii lor, conform extranews.ro

VEZI SI: FIERBE Antena3 – Savaliuc si-a inghitit vorbele dupa ce a aflat ca o vedeta Antena 3 este „SOROSISTA”, a beneficiat de bursa finantata de Soros

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.