INCREDIBIL După ce a fugit de la ÎCCJ, Mircea Negulescu i-a amenințat pe jurnaliști că îi infectează cu coronavirus

Fostul procuror Mircea Negulescu, în prezent exclus din magistratură, este din nou liber, după ce mandatul de reținere pentru 24 de ore i-a expirat! Negulescu a fugit de reporterii care îl așteptau la ÎCCJ, unde i s-a judecat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fostul procuror a fost reţinut, miercuri, de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie în legătură cu dosarul Tony Blair, în care este implicat şi Victor Ponta. Alături de Negulescu, a fost reţinut şi un fost ofiţer de poliţie judiciară, care l-ar fi ajutat pe acesta.

ÎCCJ a rămas în pronunțare pe mandatul de arestare preventivă, timp în care Negulescu s-a dus la Arestul Central să își ridice lucrurile personale, semn că este sigur că judecătorii nu îl aresta și că nu se va mai reîntoarce după gratii. Dacă în clipa în care a ajuns, Negulescu nu a vrut să vorbească cu reporterii, la plecare le-a cerut să nu se apropie de el ca nu cumva să fie infectat cu coronavirus și să îl transmită mai departe.

”Stați mai departe, îmi puneți viața în pericol. Poate am luat înainte, din arest, coronavirus (n.r. tușind). Nu aș vrea să vi-l dau vouă.”, au fost replicile lui Negulescu pentru reporteri, la Arestul Central.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *