INCREDIBIL: Donald TRUMP, ARESTAT?!

Totul despre cazul care poate declanșa REVOLUȚIA în America.

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost pus sub acuzare de către o instanță judiciară din New York, respectiv de către marele juriu din Manhattan. Decizia reprezintă o premieră în cazul unui fost președinte al SUA. Și vine în contextul în care Trump vrea să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă.

De altfel, Trump a și reacționat după ce s-a aflat decizia. Fostul președinte american susține că punerea sa sub acuzare este o „persecuție politică”, potrivit BBC.

„Democrații au mințit, înșelat și furat în obsesia lor de a încerca să-l ‘prindă pe Trump‘, dar acum au făcut ceva de neconceput – au inculpat o persoană complet nevinovată într-un act de interferență electorală flagrantă”, a mai spus fostul președinte. Totodată, el l-a numit pe procurorul din Manhattan, Alvin Bragg, o „rușine” susținând că „face treaba murdară a lui Joe Biden”.

Citiți și:  Lumini CIUDATE pe cerul noptii in timpul primului cutremur din Turcia / VIDEO

Vrea să candideze din nou la prezidențiale

Decizia va genera cu siguranță unde de șoc în toată țara, împingând sistemul politic american în ape neexplorate, notează CNN, și asta pentru că nu a văzut niciodată pe unul dintre foștii săi lideri confruntat cu acuzații penale, cu atât mai puțin în timp ce candidează din nou la președinție. Vă amintim că Donald Trump vrea să candideze o dată în plus pentru funcția de președinte, în 2024.

Trump e cercetat în dosarul unei plăți pe care avocatul său ar fi făcut-o către o actriță de filme pentru adulți, în ultimele zile ale campaniei electorale din 2016, potrivit stirileprotv.ro. E vorba despre Stormy Daniels. Actrița ar fi primit 130.000 de dolari ca să nu mai vorbească despre o așa-zisă aventură pe care ar fi avut-o cu fostul președinte american. Autoritățile americane consideră că Trump, fostul lider de la Casa Albă, ar fi încălcat legea finanțării campaniilor electorale, cu această plată.

Citiți și:  De ce folosește Andrew Tate misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer” al Angelei Merkel

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu