INCREDIBIL! Dancila, o noua GAFA MONUMENTALA. A provocat stupoare!


O nouă gafă monumentală a premierul României, Viorica Dăncilă, a fost taxată dur de presă, după ce, prezentă la un eveniment despre educație, a reuşit să provoace surprindere în sală. Seria de dezarcorduri, gafe și bâlbe continuă cu această nouă apariție.

Viorica Dăncilă a gafat-o din nou, de data aceasta printre oameni elevaţi, într-un mediu academic. Marți, premierul a participat la lansarea unei iniţiative de creştere a calităţii sistemului educaţional. Aceasta a surprins audienţa cu o nouă declaraţie incredibilă.

„A fi educator, învăţător sau profesor înseamnă că tu însuşi să înveţi zi de zi”, a spus Dăncilă. Forma corectă este alta. Corect ar fi fost: „A fi profesor înseamnă ca tu însuți să înveți zi de zi”.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Pe parcursul discursului se poate sesiza faptul că Viorica Dăncilă nu poartă un monolog cursiv, bâlbele și întreruperile fiind frecvente.

„Profesia de dascăl este vocaţie, implicare neobosită şi dedicare. A fi educator, învăţător sau profesor înseamnă că tu însuşi să înveţi zi de zi şi să ţii pasul cu noi metode de predare mai adaptate şi mai apropiate de copii şi de tineri”, a continuat Dăncilă, la evenimentul de lansare a unei iniţiative de creştere a calităţii sistemului educaţional, conform Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *