Incredibil! Cât timp stă COVID pe hârtia igienică, APĂ, pahar și MASCĂ. NOILE date îți dau FIORI

Cercetătorii din România au realizat un experiment incredibil, în plină pandemie de COVID-19.

Cercetătorii de la Facultatea de Fizică din Bucureşti spun că pericolul infectării pândeşte la tot pasul, motiv pentru care au realizat experimente pentru a demonstra cât rezistă COVID-19 pe diferse obiecte pe care le folosim permanent.

Ei au demonstrat că pe hârtia igienică, virusul poate rezista până la trei ore dacă obiectul este atins de o persoană infectată.

„Pe apă se poate așeza, dar fiind suprafață hidrofobă nu stă prea mult pe suprafață. Când strângi mâna pe polipropilena îți rămâne amprenta cu tot ce ai pe mâna și arată cam așa (arată pe laptop, vezi video), prin urmare, în aceste văi se poate așeza orice tip de mizerie. Inclusiv noul tip de virus.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Dacă un om a strănutat și este bolnav și e în preajma noastră și ajung picături de salivă, poate să persiste câteva zile. Pe paharul de sticlă – dacă ai băut și ți-ai lăsat mânuțele pe sticlă, până la 4 zile poate să persiste acest virus. Interesant este că pe masca chirurgicală, dar pe exteriorul ei, poate să reziste 7 zile, dar asta nu înseamnă că și a tranzitat prin mască!”, susține Ioan Stamatin, profesor de fizică și cercetător.

Dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.