INCREDIBIL! Ambulanta solicitata sa ii acorde primul ajutor unei tinere proaspat… DEZVIRGINATE

ambulanta

Experiență de neuitat pentru o tânără virgină la 24 de ani, din Timișoara. Ea a solicitat ajutorul ambulanței după prima partidă de amor cu iubitul ei…

Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe strada Felix din Timișoara. Tânăra de 24 de ani și iubitul ei au decis că este momentul ca relația lor sa avanseze la un nivel superior. Au început astfel să se iubească cu foc și totul ar fi putut fi o experiență plăcută… Fata era însă virgină, iar momentul deflorării îi va rămâne în memorie într-un mod diferit.

După ce porumbeii și-au consumat iubirea, tânăra a simțit că ceva este în neregulă cu ea. Atunci a fost momentul în care ea și prietenul ei au observat o… sângerare „suspectă”.

Nu au stat pe gânduri și au pus mâna pe telefon pentru a le povesti celor de la ambulanță ce au pățit. Și cum chiar și solicitările cele mai deosebite trebuie tratate cu seriozitate, dispecerii au și trimis un echipaj la adresa fetei pentru a-i pansa… rana.

Tânăra de 24 de ani le-a povestit atunci celor de la ambulanță că numai ce și-a pierdut virginitatea și nu s-a așteptat nici o clipă să sângereze în urma actului sexual. – Sursa: Timisoara Online

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu