INCORECT POLITIC. ANTIFA instigă la asasinarea liderilor AfD! Gruparea de stânga a publicat un manual despre cum trebuie să acționeze teroriștii

ANTIFA nu se dezice de trecutul sângeros al înaintașilor din Fracțiunea Armata Roșie și Brigăzile Roșii. Pe 31 ianuarie a.c., un gripiscul de extremă stângă a publicat pe site-ul Indymedia (folosit de Antifa) un articol în care instigă la crimă împotriva liderilor Alternative für Deutschland.

Sunt vizați, în primul rând, co-președinții acestei formațiuni politice Alexander Gauland și Alice Weidel. Sub titlul „Campania electorală a AfD”, autorul îi sfătuiește pe extremiști să studieze cu atenție calendarul electoral al politicienilor naționaliști și harta locurilor în care au loc întâlnirile pentru a putea să fugă o dată ce și-au îndeplinit misiunea. Mai mult, teroriștii de extremă stângă sunt învățați să lucreze în echipe. Doi oameni, dintre care o femeie care să pară imigrantă, ar trebui să execute asasinatul, pentru că o astfel de pereche ar părea mai puțin suspectă. Alți membri ai celulei ar trebui să distragă atenția gărzilor de corp și a polițiștilor, facilitând misiunea teroriștilor. „Scoateți încet arma și trageți din locuri diferite. Apăsați de două ori pe trăgaci țintind capul” (….) „După aceea, toată lumea are grijă să ajungă în siguranță pe propria răspundere”. După executarea asasinatului, teroriștii sunt sfătuiți să-și distrugă îmbrăcămintea, dar și vehiculele folosite pentru a părăsi locul crimei. Pentru arme, autorii articolului le recomandă teroriștilor Antifa să călătorească în țări precum Cehia sau Austria și să caute „arme de foc realizate dintr-un compozit polimeric. Glock 20 10mm este ideal. „ O grupare misterioasă numită „Antideutsche Antifa Untergrund” și-a asumat paternitatea acestui adevărat manual al asasinatului politic.

Citiți și:  37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate/Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „eliberatorilor” ruși, în 1944

Ca reacție la apariția acestui articol, Petr Bystron, unul dintre purtătorii de cuvânt ai AfD a declarat:”Am fost unul dintre primii politicieni care au cerut ca Antifa să fie trecută în rândul organizațiilor teroriste și sper ca instituțiile care au responsabilitatea de a asigura respectarea legii să reacționează acum, înainte de a fi prea târziu. În caz contrar, sângele următoarei victime va murdări mâinile guvernului”.

Conducerea AfD știe că nu e vorba de nicio glumă. Recent, un activist din Bremen al partidului a fost desfigurat în bătaie. Responsabilitatea pentru acest atac a fost asumată de Antifa printr-un mesaj postat pe Indymedia. În 2017, un alt site numit „linksunten”, care era găzduit de asemenea de Indymedia, a fost închis după ce extremiștii de stânga au postat mai multe mesaje în care își asumau responsabilitatea pentru violențele organizate la Hamburg, cu prilejul reuniunii G20.

Citiți și:  Un neamț îndrăgostit de România s-a mutat la noi și s-a botezat ortodox. Thomas Sieber: Tineretul din Germania este extrem de stricat, foarte mulți au boli psihice și consumă droguri. În Germania, credința este ridiculizată

Dar nu e vorba numai de postări pe internet, teroriștii germani din Antifa acționează din ce în ce mai hotărât pe măsură ce sprijinul electoral pentru AfD crește. După ce au aruncat în aer fațada unui sediu al AfD și au distrus un local în care formațiunea naționalistă avusese o întâlnire, săptămâna aceasta trei persoane îmbrăcate în negru și cu fețele acoperite (uniforma Antifa) au incendiat mașina unui politician din Neukölln. Poliția, care de data aceasta a reușit să dea de urma unor suspecți, spune că unul dintre ei este un fost angajat al ONG-ului Amadeu Antonio, o organizație specializată în denunțarea „discursurilor urii” și care este condusă de Anetta Kahane, o activistă care a recunoscut faptul că înainte de prăbușirea Zidului Berlinului a avut calitatea de colaborator neoficial al securității din RDG (STASI). Directorul executiv al acestei fundații, Timo Reinfrank, s-a delimitat de acțiunea fostului său angajat, declarând că respinge orice formă de violență politică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.