INCOMPETENȚĂ: O dubă de filaj, deconspirată după ce agenţii au făcut publică reţeaua wireless, iar suspecţii au încercat să se conecteze

duba filaj

O dubă de filaj s-a deconspirat după ce agenţii români au făcut publică reţeaua wireless, în timp ce supravegheau un senator şi câţiva oameni de afaceri.

Duba de filaj a fost poziţionată, în acest weekend, pe o stradă din Târgu Jiu, în apropierea unei terase la care anchetatorii ştiau că vor merge suspecţii, scrie antena3.ro.

În seara în care s-a întâmplat totul, pe terasă se afla un senator şi câţiva oameni de afaceri, dar şi alţi clienţi.

Mai mult, la una dintre mese, spun martorii, se aflau doi invidizi suspecţi, care nu păreau a fi deloc relaxaţi.

La un moment dat, unul dintre oamenii de pe terasă a încercat să se conecteze la reţeaua wireless a localului, însă printre reţelele apărute în lista de pe telefon s-a numărat şi una care avea numele: „DUBA FILAJ 010067”.

Totul după ce agenţii aflaţi în dubă au făcut publică reţeaua wireless la care era conectată aparatura din vehicul.

Semnalul Wi-Fi de la reţeaua DUBA FILAJ a fost detectat atât de clienţii terasei, respectiv şi suspecţii ce erau supravegheaţi, dar şi de oamenii care locuiau în apropiere şi chiar au încercat să se conecteze.

După câteva minute, bărbaţii de la terasă, cel mai probabil investigatori sub acoperire, au plecat cu un autoturism, la fel ca şi duba de filaj, cu tot cu reţeaua wireless.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *