Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

INCIDENT ȘOCANT LA LICEU. Profesoară ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de un elev

profesoara injunghiata liceu bucuresti

O profesoară de la Colegiul Național “Ion Creangă” a fost înțepată, cu ceea ce ar fi un cuțit, de un elev, în zona gâtului, la începutul orei de japoneză, au declarat surse judiciare pentru „Adevărul”.

Potrivit surselor judiciare, elevul are 16 ani, este clasa a X-a și nu este cunoscut ca fiind un copil problemă sau agresiv. Rana profesoarei este superficială, aceasta este conștientă și primește îngrijiri medicale.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor”, se arată în comunicatul poliției.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Colegiul Național „Ion Creangă” este considerat unul de top în București. În anul 2022, s-a aflat pe locul 9 în funcție de mediile de la admitere, cu 9,57 la profilul bilingv engleză.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.