Incident ȘOCANT în plină STRADĂ. BĂTAIE cu RĂNGI și PISTOALE între două CLANURI TIGANESTI

Nu este prima oară când în diferite zone ale orașului Bârlad, clanurile tiganesti au câte ceva de împărțit. Scandalurile, de cele mai multe ori îngrozesc locuitorii care nu au niciun fel de împlicare în aceste adevărate războaie. Iar tiganii când încep astfel de scandaluri este imposibil să nu se lase cu raniți, arestări, țipete și urlete de parcă a venit sfârșitul lumii.

Așadar, la Bârlad, ziua în amiaza mare, în jurul orelor 12.20 în zona Stadion s-a iscat o bătaie între două clanuri de tigani!

Pe strada Republicii și la intersecția cu strada care duce spre Școala „Episcop Iacov Antonovici”, dintr-o dată mai mulți bărbați au început să se fugărească, iar unul dintre ei a scos un pistol și a tras două gloanțe după alt bărbat.

S-a iscat un scandal monstru, s-au aruncat și răngi, care au lovit geamurile unui magazin, trecătorii fiind foarte speriați!

În momentul când s-a tras cu pistolul a fost și un profesor, director de școală, care a sunat la 112, solicitând intervenția forțelor de ordine, care au venit în câteva minute.

o vizualizare

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU