Incident extrem de grav: Un țigan a strigat: „Moarte românilor”, „românii sunt fraieri și săraci” într-un club. Țiganul și prietenii lui, aproape să omoare în bătaie pe românii care i-au spus să înceteze

Noaptea de 8-9 septembrie a fost martora unui crunt incident consumat la o fostă pizzerie din Timișoara, devenită club de manele. O altercație între 12 țigani și doi români era cât pe ce să trimită suflete pe lumea cealaltă în jurul orei două dimineața.

Potrivit Vocii Timișului, martorii incidentului susțin că totul a plecat de la grupul de țigani, puternic alcoolizat și înfierbântat de ritmurile orientale. „La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că așa îl știe lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: ,,moarte românilor”, a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci și pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat și l-a rugat să înceteze cu scandalul și cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, consemnează sursa citată.

Citiți și:  Trambulină pentru un interlop mărunt: cine este barbugiul fără cazier care l-a ucis pe şeful clanului Duduianu, Emi Pian

Imediat după acest ,,avertisment”, Ghipteru Mondialu s-ar fi enervat și ar fi sărit la bătaie. Alături de el, ceilalți 11 țigani au declanșat un adevărat război în interiorul fostei pizzerii, care s-a lăsat cu pagube de câteva mii de euro, potrivit sursei citate. Chiar dacă la fața locului a venit și un echipaj de poliție, chemat de vecini, țiganii au apucat să se facă nevăzuți. Patroana localului nu făcut, de teamă, niciun fel de declarații pe marginea subiectului, deși s-ar fi ales și ea cu un pumn în față de la țiganii porniți pe ,,război”. Cele două victime ale grupului de țigani au ajuns la Spitalul Județean Timișoara, pentru îngrijiri medicale, unul dintre tineri urmând a fi operat în cursul zilei de luni. Cele două victime și-au scos certificate medico legale pentru 15, respectiv 18 zile de îngrijiri.

Citiți și:  Bătaie ca-n Vestul Sălbatic. Războaiele între interlopi terorizează România

La sesizarea Vocii Timișului, polițiștii Secției 1 Timișoara au demarat o anchetă și caută la acesta oră țiganii bătăuși, care între timp au dispărut. Pe filmările obținute exclusiv de Vocea Timișului (VIDEO), se vede cum unul dintre agresori îi dă în cap cu o sticlă de Jack Daniels tânărului căzut la pământ.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile