INCIDENT DE TOT RASUL LA MARATONUL LONDREI: Refugiatii au FURAT apa sportivilor

l2

Mai multi refugiati se îngrămădesc să apuce măcar câteva sticle cu apă, dacă nu un bax. 

Maratonul de la Londra, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, a fost umbrit în weekend de un incident jenant. Câteva zeci de imigranti au subtilizat baxurile cu apă destinate atleţilor

Aproape 40.000 de alergători au luat parte în weekend la Maratonul Londrei, însă nu concurenţii au ieşit în evidenţă, ci refugiatii care au furat sticlele cu apă destinate participanţilor.

Pe reţelele de socializare a fost postată o înregistrare video în care se vede cum mai multi imigranti, printre care şi părinţi cu copii, se îngrămădesc să apuce măcar câteva sticle cu apă, dacă nu un bax. Un refugiat a venit pregătit cu un troller, în care a cărat „prada”, alţii au avut la ei şi sacoşe, iar cei mai puţin inspiraţi le-au îndesat în buzunare.

Citiți și:  Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei

Jaful se pare că a avut loc la ora locală 13:15 după amiaza, în sud-estul Londrei, în Deptford, pe traseul maratonului de 42,195 kilometri. Poliţia crede că hoţii sunt imigranti care locuiesc în apropiere. Organizatorii investighează în prezent ceea ce s-a întâmplat, însă conform Poliţiei metropolitane din Londra deocamdată nu s-a făcut nicio arestare.

„Imediat cum a trecut primul grup de alergători de staţia Deptford, unde era amenajat primul punct pentru alimentarea atleţilor cu apă, refugiatii „veniţi să vadă cursa” au început să fure baxurile. Cred că este dezgustător ceea ce s-a întâmplat. De ce să te comporţi ca animalele şi să furi toată apa?”, s-a întrebat bărbatul care a reuşit să înregistreze incidentul.

Citiți și:  Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei

l1

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile